To je to što me zanima!

Nicole Kidman poljubila seksi kolegu pred suprugom Keithom

Svaka čast Keithu koji je stoički podnio ovaj poljubac, komentirali su korisnici društvenih mreža. Glumica je svog kolegu iz serije 'Male laži' poljubila ne bi li mu čestitala na osvojenom Emmyju
Vidi originalni članak

Nicole Kidman (50) nije mogla odoljeti mlađem kolegi iz Švedske Alexanderu Skarsgardu (41). 
Na dodjeli Emmyja glumica je proglašena najboljom u seriji “Male laži”, a njezin kolega Skarsgard proglašen je najboljim sporednim glumcem.

Oskarovka je bila toliko uzbuđena što je njezin televizijski suprug osvojio Emmy da ga je poljubila u usta. Nicoleinu pravom suprugu Keithu Urbanu (49) filmski prizor voljene supruge nije smetao pa ga je poljubac iskreno nasmijao.

Nicole i Keith u braku su od 2006. Imaju dvoje djece, Sunday Rose i Faith Margaret. Poznato je da je bračni par imao problema u braku zbog glumičine ljubomore.

- Bila je jako povrijeđena kad ju je Tom Cruise ostavio. Prestravljena je i misli da je to opet čeka iza ugla - otkrili su Kidmanini prijatelji.

- Hvala što ste me prihvatili kao jednu od vas - našalio se Alexander u pobjedničkom govoru obraćajući se kolegicama iz serije “Male laži” Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Lauri Dern i Shailene Woodley.

On je 1999. u Švedskoj izabran za najseksi muškarca. Po mišljenju mnogih žena diljem svijeta, tu titulu i dalje nosi. Šveđanin je u jednom trenutku prestao glumiti. Osam godina producenti su mu nudili uloge koje je odbijao unatoč visokim honorarima. Studirao je političke znanosti, služio vojnu službu u marincima i htio upisati studij arhitekture u Stockholmu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Salvador_1 22.09.2017.

    Jao , znaš kako bi moj zapljeskao..... Možda s nekom batinom dotičnom po glavi ha ha ha. Ali ja to ne bih ni napravila, nemaju oni tih para. Zato se svi i rastaju.

  • Čavoglavi Hrvat 19.09.2017.

    Ako joj to nisu prava usta, onda se ne racuna kao poljubac.

  • medeki 19.09.2017.

    A mene muči gramatika u podnaslovu ..."ne bi li mu čestitala". omg

Komentiraj...
Vidi sve komentare