To je to što me zanima!

Nicole Kidman slavi rođendan: Nema završenu srednju školu, a od Cruisea se rastala zbog vjere

Nicole Kidman svoju je glumačku karijeru započela kao tinejdžerica, a 1990. godine otišla je u Ameriku gdje se proslavila
Vidi originalni članak

Poznata glumica Nicole Mary Kidman slavi 55. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kidman je rođena na Havajima, a kasnije se preselila u Sydney. Počela je glumiti još dok je bila tinejdžerica.

Nicole je jednom prilikom otkrila i da nema završenu srednju školu. U Sjedinjenim Američkim Državama osnovna i srednja škola traju 12 razreda pa je iznenadilo da je glumica završila samo 10 godina.

- Nisam završila 11. godinu i nekako sam stigla do toga, smijem li to reći? - rekla je glumica jednom prilikom.

NE MARI ZA POGLEDE Kidman šokirala na Oscarima: Pipkala i ljubila muža, a mnogi primijetili i njeno zaleđeno lice

Svoju prvu glavnu ulogu, Nicole je ostvarila 1989. godine u filmu 'Dead Calm', a ta uloga odvela ju je do Amerike gdje je 1990. godine upoznala Toma Cruisea (60) s kojim je bila u braku više od 10 godina.

Nicole i Tom rastali su se 2001. godine zato što se glumica nije htjela pridružiti scijentologiji, a par je posvojio dvoje djece, kćer Isabelle (30) i sina Connora (28).

Isabellu su posvojili 1992. godine, a radi neslaganja oko scijentologije, Bella već godinama nije u kontaktu s roditeljima koji joj čak nisu došli ni na vjenčanje 2015. godine.

RIJETKO OBJAVLJUJE SVOJE FOTKE Bella Cruise Kidman ne priča sa roditeljima: Pogledajte kako danas izgleda kći Toma i Nicole

Glumica je danas u braku s country pjevačem Ketihom Urbanom (55), par se vjenčao 25. lipnja 2006. godine, nakon godinu dana veze i to na intimnoj ceremoniji u Sydneyju. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Sunday Rose i Faith Margaret.

Inače, glumica je već godinama na meti medija zbog navodnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula.

- Nikakvim operacijama se nisam podvrgavala. Nosim kremu za zaštitu od sunca, ne pušim i brinem se o sebi. Svatko tko želi neka radi što želi, ali ja osobno vjerujem da samo moraš biti fizički fit - objasnila je glumica. Kasnije je priznala da je koristila botoks, ali da joj se ne sviđa što ne može normalno micati lice te da je prestala.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mars7 20.06.2023.

    dobra glumica 

  • Voxpopuli_7 20.06.2023.

    Slavi 56. rodjendan

  • 20.06.2023.

    Da budeš glumac, sportaš ili pjevač dosta je da se samo znaš potpisati

Komentiraj...
Vidi sve komentare