To je to što me zanima!

Nicole Scherzinger proslavila rođendan i pokazala seksi guzu

Pjevačica se hvali 'fotkama' s putovanja, a pratitelje je posebno oduševila kada je u prvi plan stavila svoju pozadinu. Osim toga, Nicole je pokazala i isklesano tijelo
Vidi originalni članak

Već nekoliko dana Nicole Scherzinger obožavatelje časti fotografijama iz Grčke gdje je proslavila 39. rođendan. Da su godine za nju samo broj dokazala je seksi 'fotkom' koju je objavila na Instagramu.

- Grčka, rođendanski vikend - napisala je, a pratitelji su je počastili lajkovima.

Nakon toga, Nicole je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoje seksi tijelo. Iako je oduševila većinu fanova, neki su zamijetili kako nešto nije u redu s njezinim stopalima.

- Jesi li nešto dirala? To mora biti Photoshop - pisali su.

Inače, glazbenica je prošle godine ljetovala u Hrvatskoj s ekipom iz Black Eyed Peasa. Najam jahte na kojoj su uživali platili su tri milijuna kuna po tjednu. Na Hvar su sletjeli helikopterom, a kasnije su se uputili prema Visu i obišli Modru spilju.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Mthesecond 03.07.2017.

    Zgodna i simpatična,ali nekako "preobična"...Nema neki x faktor...Znam dosta običnih cura/žena baš nalik njoj koje možda nisu tako zgodne ali su simpatične i plijene svojom pojavom,nečim u sebi...To nešto ona nema...

  • kung fu panda 03.07.2017.

    Zgodna

  • slatko volim 03.07.2017.

    Sexy Bigfoot :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare