To je to što me zanima!

Nije bajno: Franka završila na 17. mjestu od njih 19 ukupno

Batelić i njezin tim ostali su u Lisabonu kako bi pratili finale uživo, a pjevačica je navijala za Francusku. Bez obzira na sve, Batelić nije nezadovoljna svojom lisabonskom avanturom
Vidi originalni članak

Izraelka Netta Barzilai (25) pobjednica je 63. Eurosonga koji je održan u Lisabonu, a ubrzo nakon uzbudljivog finala objavljeni su i rezultati polufinala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatsku je u prvoj polufinalnoj večeri predstavila Franka Batelić (25) s pjesmom 'Crazy'. Mlada pjevačica nije se plasirala u veliku završnicu, a sada je poznato i na kojem mjestu je završila.

VIDI OVO:  Rihanna ne brije noge?!

FINALE Izraelka slavi: Otkačena Netta pobjednica je Eurosonga 2018.

Naime, Batelić je završila je na 17. od ukupno 19 mjesta, a iza nje plasirali su se još samo predstavnici Makedonije i Islanda.

Inače, gledatelji iz Lijepe naše najviše su glasova dali srpskim predstavnicima, dok se stručni žiri odlučio za pjesmu kojom se predstavila Litvanka.

Inače, na ukupnom poretku od 43 sudionika, Franka je zauzela 38. mjesto. Batelić i njezin tim ostali su u Lisabonu kako bi pratili finale uživo, a pjevačica je navijala za Francusku. Bez obzira na sve, Batelić nije nezadovoljna svojom lisabonskom avanturom.

URNEBESNE REAKCIJE 'Pobjednica Netta izgleda kao Björk koja pleše kokošji ples'

- Kako sam već puno puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja, za mene je velika pobjeda! Poznato je da je prvo polufinale bilo toliko jako i drago mi je sto sam bila njegov dio. Mjeseci rada su iza nas i ponosna sam na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala - rekla je netom nakon nastupa.

VIDI OVO: Khloe napokon objavila slike kćerkice True

Idi na 24sata

Komentari 83

  • OS98netko 15.05.2018.

    Zasluzila je 19 mjesto

  • Ork24 14.05.2018.

    Kako je ona dospjela tamo ???

  • 14.05.2018.

    Ma Frankice draga ne obaziri se na ove zle komentare, ti si predobra pjevacica i cura za ovu kic i gey paradu sta se vidi na eurosongu, odlican glas imas i samo tako naprid

Komentiraj...
Vidi sve komentare