To je to što me zanima!

Nije baš čudesan: Što nije bilo ok u filmu 'Wonder Woman'?

U pitanju je djelo koje na pomnije gledanje pokazuje svoje greške. Iako su se scenaristi trudili dočarati nam svijet tijekom Prvog svjetskog rata, manje su pažnje posvetili drugim detaljima
Vidi originalni članak

Malo je filmova ovog ljeta uspjelo privući toliku pažnju publike kako je to uspjela ekranizacija stripa 'Wonder Woman'. Film ne samo da je oduševio kritičare već je i zaradio iznimno dobro, dosegnuvši preko 820 milijuna dolara zarade.

No ipak, u pitanju je djelo koje na pomnije gledanje pokazuje svoje greške. Iako su se scenaristi očigledno trudili dočarati nam svijet tijekom Prvog svjetskog rata, malo su manje pažnje posvetili nekim drugim detaljima. I dalje valja reći da ti detalji ne bi promijenili tijek filma čak i da su drugačiji.

Autori na kanalu CinemaSins su u svojem videu za njihov serijal videa 'Everything Wrong' pobrojali čak 99 takvih, kako ih oni zovu grijehova te su nam predstavili ovaj video.

Kako smo napisali već, 'Wonder Woman' je odlično prošao kod publike i kritike, a mladu ćemo Amazonku imati prilike ponovno vidjeti u kinima u filmu 'Liga pravde' koji u kina dolazi sutra.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Metal👊Machine 15.11.2017.

    Ništa nije bilo ok u filmu. Još uvijek se čudim što je pokupio većinom pozitivne kritike. Shit od filma, kao i cijeli DC opus... poslije Nolana.

  • champion_1 15.11.2017.

    žare ti ćeš suvislu kritiku da napišeš u nekom drugom životu. u ovom si definitivno odlepio. WW je smeće ne zbog detalja nego zato što su svi takvi filmovi općenito smeće: površne SF akcijske nebuloze. priča 0, smisao 0, dubina 0, glupost 10.

  • Dr.Gonzo. 15.11.2017.

    Film je opcenito pljuga, vecina filmova o superherojima nisu nesto posebno, na prste se mogu nabrojati dobri filmovi. Isto kao I serije, vecina ih je tesko smece ali ima par zanimljivih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare