To je to što me zanima!

'Nije bilo lako po pozornici trčati u perajama kao patka'

NA KOLJENIMA Imao sam u pripremama problema jer sam dio predstave na koljenima, kaže glumac Edvin Liverić koji je u predstavi 'Alisa u zemlji čudesa' zaigrao Vojvotkinju
Vidi originalni članak

Alisa u zemlji čudesa imala je u subotu u Zagrebačkom kazalištu mladih čudesnu premijeru. Raskošni kostimi, sjajni glumci i kao šlag na tortu Edvina Liverića (46), koji pozornicom hoda u perajama i suknji od tila.

- Sve je super prošlo, iako ono glavno tek slijedi. Predstava je za djecu, a na premijeri ih ipak nije bilo toliko puno. Isplatila su se oko dva mjeseca truda i mukotrpnog rada, ekipa je stvarno super, postali smo poput obitelji. Dokaz tome je i sjajan tulum nakon premijere - otkrio nam je riječki glumac, koji je više nego s perajama imao drugih problema.

- Ja sam veći dio predstave na koljenima i to kod predstave nije bio problem. No ovih dva mjeseca, koliko smo se pripremali, nije mi bilo lako. Pa cijeli dan sam proveo na koljenima - objasnio je riječki glumac.

Za peraje si je sam kriv.

- Trebali smo čudesno biće pa smo kostimografi i ja došli na ideju kako bi možda bilo dobro da budem kao patka. I onda su mi perajama produžili noge. Ni to u početku, dok se nisam uhodao, nije bilo lako jer ima dosta trčanja i plesanja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Berger117 20.11.2017.

    na koljenima ? hehh, pa sad..jel'te..kako se uzme tztztztz

Komentiraj...
Vidi sve komentare