To je to što me zanima!

'Nije istina da će Bobbi danas isključiti aparate, čekaju čudo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako su mnogi mediji objavili da obitelj planira isključiti aparate koji Bobbi Kristinu drže na životu na 3. godišnjicu smrti njene majke, odvjetnik kaže da to nije istina
Vidi originalni članak

Od 31. siječnja Bobbi Kristina (21) leži u bolnici u induciranoj komi nakon što su je pronašli onesviještenu u kadi. U njenom domu policija je pronašla i droge. Iako liječnici ne predviđaju ništa dobro, štoviše, rekli su da Bobbi ništa ne može spasiti, njena obitelj nada se čudu i da će se Bobbi probuditi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki od članova obitelji za New York Post ispričali su da je obitelj odlučila da će isključiti aparate koji Bobbi održavaju na životu na godišnjicu smrti njene majke . Podsjetimo, Whitney Houston preminula je 11. veljače 2012. godine. Predozirala se i zatim onesvijestila i utopila u kadi u hotelskoj sobi.

Odluku da isključi aparate na treću godišnjicu Whitneyine smrti navodno je donio Bobbin otac, Bobby Brown (46) i to zato što je shvatio da njegovoj kćeri nema pomoći i da se neće oporaviti. S Bobbyjem se složila i majka pokojne Whitney, Cissy Houston (81). Ona je rekla da bi tako Bobbi i Whitney bile zauvijek zajedno.

Odvjetnik negira cijelu priču

- Priča da obitelj želi isključiti aparate koji Bobbi održavaju na životu na treću godišnjicu smrti njene majke notorna je laž. Obitelj se nada čudu - kratko je jutros priopćio odvjetnik obitelji Christopher Brown.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 69diš 11.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DA-POPIZDIŠ 11.02.2015.

    majku je uništio otac,a kćer ide njegovim putem.najgore je gledat svoje dijete u takvom stanju,al eto o tome je trebao prije razmišljati

  • nnina7 11.02.2015.

    dao Bog da se oporavi i da bude dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare