To je to što me zanima!

Nije joj bilo dosta: Klara Perko ponovno u lovu na 'Savršenog'

Kada sam ušla u kuću, sve su cure ostale iznenađene. Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta, najavila je Perko
Vidi originalni članak

Klara Perko (33), Hrvatica s njemačkom adresom, prošle godine htjela je osvojiti Gorana Jureneca (39), ali joj to nije pošlo za rukom i ukrala ga je Hana Rodić (22). Ipak, ostala je upamćena kao glavna zabavljačica prve sezone.

No, čini se Klari jedna sezona nije bila dovoljna pa će ponovno okušati sreću i boriti se za ljubav drugog hrvatskog 'Gospodina Savršenog'. 

Kako RTL piše, Klara je došla u vilu kako bi zakuhala odnose, a ostalih 19 djevojaka ostalo je zabezeknuto. 

- Kada sam ušla u kuću, sve su cure ostale iznenađene. Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta - najavila je Perko koja je u vilu ušetala kao dvadeseta djevojka. Prošle godine prijavila se u show isključivo, kako je sama rekla, da pronađe ljubav, a zasad se nije izjasnila zbog čega se prijavila i drugi put.

Klara je bila uzbuđena i kad je ulazila u prvu sezonu te htjela osvojiti Gorana. U showu je sve redom nasmijavala, stekla prijateljstva, pogotovo s Alenom Nezirević Anezi (31), ali je i zaplakala. Klaru je u prvoj sezoni brinulo to što je Goran nije pozvao na spoj među prvima niti popričao s njom dulje od par minuta. Tad je zaključila da je to sigurno zbog njezine prošlosti i sudjelovanja u njemačkom showu 'Adam traži Evu' u kojem se u potpunosti ogolila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Nisam doma 15.09.2019.

    Pa ona je na televiziji u udarnom terminu i još joj plaćaju za to. Kad se skinula na tv besplatno, onda joj je G.S.vrhunac financijskih dostignuća. Pa će onda u neku Zadrugu, Parove i slično, dok ne nadje bogataša da dobro živi na njegov račun. Shema-klasika...

  • Liliana_1 11.09.2019.

    Cura se zabavlja zašto ne a mislim da se to i plaća.

  • mdcro24 07.09.2019.

    Ova nece osvojit savrsenog jos sto godina, pa ti si bila najlosija prosle sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare