To je to što me zanima!

Nije ju zanimalo: Katy Perry odbila posao od 118 milijuna kuna

Za pjevačicu nisu bili problem novci koje su joj ponudili za sudjelovanje u 'Američkom idolu' već jednostavno nije bila zainteresirana za sudjelovanje u showu
Vidi originalni članak

Mnoga poznata imena dobila su ponudu da zamijene Jennifer Lopez kao članicu žirija kad je napustila show 'Američki idol'. Među zvijezdama koje su dobile ponudu da sjede u žiriju bila je i Katy Perry (27), no pjevačica je odbila ponudu od 118 milijuna kuna. 

Za pjevačicu novci koje su joj se nudili nisu bili problem, već jednostavno nije bila zainteresirana za posao. Smatrala je i kako za nju to nije pravi potez u njezinoj karijeri. Jennifer Lopez na kraju je zamijenila Mariah Carey. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nakrajusvijeta 26.08.2012.

    Ovo barem dokazuje da njoj nije do novaca kao nekim zvjezdicama. Recimo, Mariah bi jedino nastupila da ju daju 18 milijuna dolara. A ovaj posao očito Katy ne privlači ni za sve pare svijeta, i to je ok. Ona barem može raditi što želi.

  • bubicha 26.08.2012.

    Ovo samo prikazuje koliko su neki pjevači oholi...Pa već ako joj nije do novaca, jel mogla prihvatit i dat taj novac u humanitarne svrhe, jadnica, šteta što to govorim. Pa danas je toliko siromašnih, teško oboljelih koji ne mogu platit liječenje, pa jel mogla za njih nastupit ako joj već nije do para. Meni je ovo čisto preserava.nje

  • LokiXTX 26.08.2012.

    jebiga propade mi nemoralna ponuda da je prasnem za 1000 eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare