To je to što me zanima!

Nije mogao platiti ni račun za mobitel, nakon viralnog TikToka napokon će useliti u svoju kuću

Nathan Apodaca, na TikToku poznatiji pod svojim nadimkom 420doggface208, zbog viralnog se videa riješio dugova i postao svjetska senzacija. A samo je vozio skate i pio sok na pjesmu Fleetwood Maca
Vidi originalni članak

- Tog jutra sam išao na svoj posao u skladište u jednoj tvornici krumpira. Stari auto mi se opet pokvario, ali nisam htio zakasniti, pa sam uzeo skateboard i krenuo s njim na posao. Palo mi je na pamet da bi se mogao snimiti dok vozim Los Angelesom, pijem sok od brusnice i fućkam uz hit Fleetwood Maca 'Dream's – govori 37-godišnja TikTok senzacija, Nathan Apodaca.

Vozio skate uz Fleetwood Mac

@420doggface208

Morning vibe ##420souljahz ##ec ##feelinggood ##h2o ##cloud9 ##happyhippie ##worldpeace ##king ##peaceup ##merch ##tacos ##waterislife ##high ##morning ##710 ##cloud9

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

Danas njegov viralni TikTok video na skateu ima skoro 80 milijuna pregleda, više od 12 milijuna lajkova i zbog njega će napokon otplatiti kuću i useliti u svoj dom.

- Nakon tog videa koji sam snimio prije nekoliko mjeseci sve je krenulo na bolje. Sad sam financijski stabilniji nego prije. Napokon mogu na vrijeme platiti račun za mobitel, a uz sve donacije i suradnje koje dobivam napokon ću otplatiti i kuću i useliti u pravi dom – objasnio je Nathan i rekao da ni njemu zapravo nije jasno zašto je baš ovaj njegov video postao toliko popularan. Ali ima jedno potencijalno objašnjenje.

- Mislim da je taj moj video pravi 'vibe'. Zalazak sunca, lagana glazba, vožnja, sok, sve se nekako poklopilo i ljudima se svidjelo u ovim teškim vremenima vidjeti takvo što. Vidio sam taj video u svojoj glavi i prije nego sam ga snimio i znao sam da će biti dobar, ali ne baš ovoliko – kaže. Inače, ovaj je video prvi put objavio još 2019. godine, ali tada su mu ga obrisali zbog 'kršenja autorskih prava.'

Danas Nathana na TikToku prati gotovo 7 milijuna ljudi, pokrenuo je i vlastiti merch kapa, čarapa i hoodieja koji odlično ide, zarađuje više od prosječne plaće po jednoj objavi i na svom biznisu, a najviše ga veseli što više nije u dugovima.

- Svojim plesovima i videima uveseljavam ljude, a meni su preuzbudljivi za snimanje. Financijski sam zbog toga neovisniji, sve je sad puno bolje – kaže Nathan.

No, njegova TikTok senzacija ne mora i nije rezervirana samo za Ameriku. Trendove s TikToka, najpopularnije društvene mreže trenutno, ponovno prati i JoomBoos. Nakon tri uspješne sezone YouTube Videostara i više od 15 milijuna pregleda, JoomBoos u novom Videostaru traži tiktokerske zvijezde. Prijave na show su krenule i traju do 12. ožujka, a svi koji se žele proslaviti i osvojiti nagrade vrijedne 130.000 kuna, ili cool adidas tenisice, mogu se prijaviti na; videostar.joomboos.hr. 'Jedino je pravilo da ste što luđi', poručuju iz JoomBoosa. Prijavite se što prije i ispričajte svoju viralnu TikTok priču!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PrinceVegeta 20.02.2021.

    Aj pobriši članak..eto koliko je bitan lik 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare