To je to što me zanima!

Nije mu lako: Belafonte je radi Mel B postao švorc i beskućnik

Navodno ima dug od 400.000 kuna, a tijekom brakorazvodne parnice mora spavati na kauču kod prijatelja. Samo da plati odvjetnike i računovođu treba mu barem dva milijuna kuna
Vidi originalni članak

Producent Stephen Belafonte (42) tvrdi da si ne može priuštiti mjesto za stanovanje, otkad ga je bivša Spice Girl izbacila iz zajedničkog doma.

- Namjerno mi otežava prodaju vile u Los Angelesu - ispričao je.Dodaje da je Mel B (41) odbila američkog nogometaša, koji je bio zainteresiran za vilu. 

Belafonte navodno na kreditnoj kartici ima dug od 400.000 kuna, a tijekom brakorazvodne parnice s pjevačicom mora spavati na kauču kod prijatelja. Samo da plati odvjetnike i računovođu treba mu barem dva milijuna kuna.

Inače, mjesec i pol nakon što je Mel B predala zahtjev za razvod braka, producent je prvi put vidio kćer Madison (5). Pjevačica je optužila Belafontea da je preopasan za njihovu kćer jer surađuje s kriminalcima. 

Sud u Los Angelesu odlučio je da se uskoro bivši suprug pjevačice smije susresti s Madison pod nadzorom psihologa, a otac i kći družili su se u centru za psihološku pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • medeki 29.05.2017.

    Nasilnik, tako mu i treba. Nadam se da će tako i ostati dok ne skapa negdje na ulici!

  • 28.05.2017.

    eto tko bi gori sad je doli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare