To je to što me zanima!

Nije oprostila: Kristina Smoje rastaje se od nevjernog muža?

Dario Smoje joj je priznao nevjeru i istog se dana spakirao te iz stana u kojem su skupa živjeli otišao u Rijeku, donosi Story. Tamo će navodno živjeti u kući roditelja
Vidi originalni članak

Prije dvije godine izjavila je kako ne bi voljela da joj se dogodi nevjera u braku i dodala da nitko za sebe ne može jamčiti. Sad se rastaje upravo zbog nevjere, donosi Story. 

Kristina Smoje (34) i Dario Smoje (32) zajedno su 11 godina od čega su šest bili u braku. Manekenka je prošli tjedan saznala da joj je suprug bio nevjeran i podnijela je zahtjev za rastavu. 

Nogometaš je, kažu bliski prijatelji para, priznao nevjeru i istog se dana spakirao te iz stana u kojem su zajedno živjeli otišao u Rijeku. Tamo će navodno i ostati živjeti u kući svojih roditelja.

U posljednje su vrijeme živjeli u Kristininom stanu u Gračanima, a zajednički stan u centru Zagreba iznajmili su Frani Barbieriju (41).

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ilijana24 21.04.2011.

    znači ako je nevjeran već duže vrijeme, znači da u braku nije nešto bilo uredu, uvijek su dvoje krivi a ne samo jedno....tako da je i bolje da se rastanu nego da žive u braku bez ljubavi...

  • Pixa_1 21.04.2011.

    Ja sam radio u Model's caffeu koji je bio u vlasništvu Kristininog tate,a vodio ga je njen napuhani brat. Ukratko, Kristina je jedna obična naperlitana kokoš kojoj ne bi dao da mi sobu počisti usisavačem. Dario je skroz ok dečko i sigurno postoji razlog zašto je napravio to šta je napravio. Uglavnom ,bježte od Bradača što dalje jer te samo mogu zeznut. Dario drži se. Konobaar iz Model'sa.

  • stephanie 20.04.2011.

    pa ljudi....on je nogometaš....šta više reć:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare