To je to što me zanima!

Nije prepoznala Soraju na ulici: 'Mislila sam da je transvestit...'

Sorajina odskočna daska bilo je pojavljivanje u reality showu 'Big Brother' 2011. Sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima. U proteklih nekoliko godina starleta je promijenila i izgled
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) poznata je po bujnim grudima i golišavim fotkama, a na društvenim mrežama često se hvali luksuznom odjećom i modnim dodacima. Njezine objave prati više od 300 tisuća ljudi, a brojni obožavatelji svakodnevno hvale njezin fizički izgled. Ipak, ima onih koji smatraju kako starleta pretjeruje s uređivanjem fotografija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ova ženska je top na fotkama. Vidjela sam ju na aerodromu i nisam ju prepoznala dok mi frendica nije rekla. Mislila sam da je transvestit - stoji u komentaru. I dok jedni ostavljaju negativne komentare, drugi smatraju da Soraja nikada nije bolje izgledala. 

- Prelijepa dama. Izgledaš božansteno. Fali ti malo ljubavi i netko tko bi bio pored tebe, ali i ovako si sretna i lijepa - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Sorajina odskočna daska bilo je pojavljivanje u reality showu 'Big Brother' 2011. Sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima. U proteklih nekoliko godina starleta je promijenila i izgled. Navodno je imala osam estetskih operacija, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010. 

Kad je nedavno pozirala u oskudnoj oblekici, nekima se učinilo kako je Soraja opet povećala grudi, međutim, ona je to demantirala.

- Ma taman posla! Nisam opet povećala grudi. Već dulje nisam nosila korzet pa možda i zato izgledaju veće - ponudila je prvo objašnjenje za nabujale grudi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • otocan 25.11.2019.

    Nije ni prije bila neka ljepotica ali je ličila na ljudsko biće, za razliku od sad.

  • lovric 24.11.2019.

    strašnooooo

  • Mrs 24.11.2019.

    8 operacija??? Hahah da....osam moda u zadnjih par mjeseci a ukupno ih je imala bar 30 ak.Ta žena nema veze sa sobom.A slike uređuje tako da joj je dupe ogromno,glava je velicine biljarske kugle a noge produžuje tako da djeluju da su noge od dva covjeka....teleskopske.Šteta sta takvim umovima ni silne operacije nisu dovoljne nego se jos i retusiraju da ih se covjek isprepada kad ih gleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare