Obavijesti

Show

Komentari 37

Nije prepoznala Soraju na ulici: 'Mislila sam da je transvestit...'

Nije prepoznala Soraju na ulici: 'Mislila sam da je transvestit...'
10

Sorajina odskočna daska bilo je pojavljivanje u reality showu 'Big Brother' 2011. Sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima. U proteklih nekoliko godina starleta je promijenila i izgled

VIDEO

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) poznata je po bujnim grudima i golišavim fotkama, a na društvenim mrežama često se hvali luksuznom odjećom i modnim dodacima. Njezine objave prati više od 300 tisuća ljudi, a brojni obožavatelji svakodnevno hvale njezin fizički izgled. Ipak, ima onih koji smatraju kako starleta pretjeruje s uređivanjem fotografija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:02

- Ova ženska je top na fotkama. Vidjela sam ju na aerodromu i nisam ju prepoznala dok mi frendica nije rekla. Mislila sam da je transvestit - stoji u komentaru. I dok jedni ostavljaju negativne komentare, drugi smatraju da Soraja nikada nije bolje izgledala. 

- Prelijepa dama. Izgledaš božansteno. Fali ti malo ljubavi i netko tko bi bio pored tebe, ali i ovako si sretna i lijepa - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Sorajina odskočna daska bilo je pojavljivanje u reality showu 'Big Brother' 2011. Sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima. U proteklih nekoliko godina starleta je promijenila i izgled. Navodno je imala osam estetskih operacija, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010. 

Kad je nedavno pozirala u oskudnoj oblekici, nekima se učinilo kako je Soraja opet povećala grudi, međutim, ona je to demantirala.

- Ma taman posla! Nisam opet povećala grudi. Već dulje nisam nosila korzet pa možda i zato izgledaju veće - ponudila je prvo objašnjenje za nabujale grudi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu