To je to što me zanima!

Nije prestar: Karate Kid se vraća nakon više od 30 godina

DESET EPIZODA Nakon više od tri desetljeća Johnny Lawrence i Daniel LaRussou ponovno će se sukobiti. Serija će se početi emitirati u svibnju
Vidi originalni članak

Da neka neprijateljstva nikad ne prestaju, pokazuje primjer fiktivnih likova Johnnyja Lawrencea i Daniela LaRussoua.

YouTube Red želi biti konkurencija velikim produkcijskim kućama te su stoga otkupili prava na franšizu 'Karate Kid'. Objavili su trailer serije 'Cobra Kai', koji nas uvodi u priču smještenu 34 godine nakon originalne priče.

- Udari prvi, udari jako, bez milosti - mantra je koju je veteran Vijetnamskog rata John Kreese ponavljao članovima svojeg karate dojoa 'Cobra Kai'. Nova serija pruža bolji uvid u život njihova člana Johnnyja Lawrencea. On će se nakon tri desetljeća ponovno sukobiti sa svojim starim suparnikom Danielom LaRussouom.

Daniel je 1984. na turniru 'All Valley Karate Tournament' pobijedio Johnnyja, a hoće li to uspjeti kao 50-godišnjak, vidjet ćemo u seriji. Johny i Daniel su sad odrasli. Johnny je postao propalica i bavi se raznim poslovima kako bi mogao kupovati alkohol. Daniel je, s druge strane, obiteljski čovjek i uspješan trgovac autima te živi mirnim životom. Životnu idilu prekinut će mu Johnny, kad odluči ponovno uspostaviti Cobru Kai.

Obožavatelje je posebno oduševila činjenica kako će se u glavnim ulogama serije naći isti glumci koje su gledali u prvom filmu. Osim Williama Zabke u ulozi Lawrencea i Ralpha Macchija kao LaRussoua, glumačkoj će se postavi pridružiti Xolo Maridueñ, Tanner Buchanan i još neka imena. Producenti su najavili kako 'Cobra Kai' izlazi početkom svibnja, a trebala bi se sastojati od deset polusatnih epizoda.

- Uzbuđen sam zbog serije i vjerujem u njezin uspjeh - kaže Macchio.

Mjesta u Kaliforniji na kojima se snimao ‘Karate Kid’ i danas su prepoznatljiva. Izgledaju slično kao i sredinom osamdesetih te su postali turističke atrakcije. Često se priča kako je Chuck Norris (78) trebao glumiti Johna Kreesea, ali je odbio ulogu jer nije želio biti povezan s likom koji borilačke vještine predstavlja na okrutan i agresivan način. Norris je, ipak, izjavio da mu uloga nikad nije ponuđena.

 

Rekorder: Amerikanac (9) pljesnuo više od 1000 puta u minuti. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • fellix 30.03.2018.

    Bili su to interesantni filmovi. Nije bio loš i onaj jedan nastavak sa djevojkom...kao karate girls i Pat Moritom koji neće glumiti u ovoj seriji jer ga nažalost nema više među živima. Ipak meni osobno najbolja je verzija karate kida sa Jacki Chanom i onim tamnoputim klincem Jaden Smithom.......!!!!

  • Veki-Zagreb 23.03.2018.

    Zanimljivo je da taj glumac Ralph Macchio, koji je glumio karate kida, uopće nije bio "kid"...u prvom dijelu je imao već 23 godine...a u drugom dijelu već blizu 30...

  • 23.03.2018.

    neka baš super da kad se sjetim kad sam na videorekorderu gledao ovaj film ,,dobri stari filmovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare