To je to što me zanima!

Nije prošla u HTZ-u, a pjeva s Gazdama i oduševila je Škoru

Iako u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' nije ušla među deset najboljih, Vedrana nije odustala od glazbene karijere. Napisala je pjesmu i ponudila je Miroslavu Škori
Vidi originalni članak

Vedrana Vukojević (23) prvi singl 'Zabranjeno' lani je objavila na YouTubeu. Baladu je posvetila gluhonijemim roditeljima. Iako u drugoj sezoni RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu' nije ušla među deset najboljih, nije odustala od glazbene karijere. Napisala je pjesmu 'Dat će Bog i bolje dane' i ponudila je Miroslavu Škori. Pjevač ju je preporučio tamburaškom bendu Gazde. Premijera spota očekuje se ovih dana. Glazbenica iz Slavonskog Broda poslije pojavljivanja u showu gostovala je na koncertu Tonyja Cetinskog, a snimila je album 'Čuda se događaju' i tri spota. Sanja i o mjuziklu za gluhonijeme.

- Mnogo je takvih ljudi oko nas i voljela bih to napraviti - kaže Vedrana kojoj su gluhonijemi roditelji najveća potpora.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivan148 27.09.2011.

    HTZ je drlog... moze ona i bez njega! mozda i bolje da nije prosla dalje, onako bi je slusali samo balavci i nebi nikada bila ozbiljna pjevačica!

  • JAX 27.09.2011.

    nema šoua u kojem je nisam vidio

  • francko 27.09.2011.

    Mala bi mogla pojesti severinu na sceni samo njoj nebi trebao pornic da to napravi jer zna pjevati za razliku od nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare