To je to što me zanima!

Anđa Marić zbog teške bolesti nije mogla hodati, a sada se uspjela popeti na vrh stepenica

Na sinoćnjoj svečanoj pretpremijeri Anđa je postigla veliki uspjeh, polako, ali sigurno, uz pomoć štake i prijatelja, popela se stepenicama kako bi pi pogledala film
Vidi originalni članak

U Zagrebu je sinoć prvi put javno prikazana sportska drama "4:2", a među uzvanicima na premijeri našla se i pjevačica Anđa Marić (45). Već gotovo cijelo desetljeće Anđa se bori s zloćudnom bolesti multiplom sklerozom zbog koje je morala ponovo učiti hodati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sinoćnjoj svečanoj pretpremijeri Anđa je postigla veliki uspjeh, polako, ali sigurno, uz pomoć štake i prijatelja, popela se stepenicama kako bi pi pogledala film. Sudeći prema fotografijama, pjevačica je bila i više nego zadovoljna svojim uspjehom. 

U intervjuu za Una TV Anđa je nedavno priznala kako joj nije ugodno kada joj drugi moraju pomagati zbog multiple skleroze. 

- Jako je teško primati pomoć. Puno lakše je biti široke ruke i plaćati, davati, pomagati. Puno je teže primati - rekla je pjevačica.

Progovorila je i o svom odnosu sa sinom Gašparom, kojeg je dobila sa Slovencem Primožom Dolničarem.

- Gašper servira beskrajne porcije puberteta svom ocu. Bio je tu (Zagreb) prije dva dana, stalno me posjećuje… Ja s njegovim ocem imam ugodne i minimalne odnose, ali lijepo surađujemo kao dva roditelja. S Gašpijem imam blizak odnos, družim se s njim, popijemo pivo - otkrila je.

NIJE JOJ UGODNO Anđa Marić priznala: 'Jako je teško primati pomoć. Puno je lakše biti široke ruke i davati'

Podsjetimo, Anđa se s multiplom sklerozom bori od 2012. godine, a iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, ona nije gubila optimizam. Tako je krajem travnja ove godine objavila video svojih prvih samostalnih koraka.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Maximiliam007 15.09.2022.

    Lijepa i simpaticna

  • eho... 16.07.2022.

    Samo tako, bravo, nema predaje!👏☺️

  • jamesbond7777 16.07.2022.

    Simpa gdica 🙄👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare