Show

Komentari 63

Anđa Marić zbog teške bolesti nije mogla hodati, a sada se uspjela popeti na vrh stepenica

Anđa Marić zbog teške bolesti nije mogla hodati, a sada se uspjela popeti na vrh stepenica

Na sinoćnjoj svečanoj pretpremijeri Anđa je postigla veliki uspjeh, polako, ali sigurno, uz pomoć štake i prijatelja, popela se stepenicama kako bi pi pogledala film

U Zagrebu je sinoć prvi put javno prikazana sportska drama "4:2", a među uzvanicima na premijeri našla se i pjevačica Anđa Marić (45). Već gotovo cijelo desetljeće Anđa se bori s zloćudnom bolesti multiplom sklerozom zbog koje je morala ponovo učiti hodati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na sinoćnjoj svečanoj pretpremijeri Anđa je postigla veliki uspjeh, polako, ali sigurno, uz pomoć štake i prijatelja, popela se stepenicama kako bi pi pogledala film. Sudeći prema fotografijama, pjevačica je bila i više nego zadovoljna svojim uspjehom. 

Zagreb: Anđa Marić uspješno se popela stepenicama na pretpremijeru filma "4:2"

U intervjuu za Una TV Anđa je nedavno priznala kako joj nije ugodno kada joj drugi moraju pomagati zbog multiple skleroze. 

- Jako je teško primati pomoć. Puno lakše je biti široke ruke i plaćati, davati, pomagati. Puno je teže primati - rekla je pjevačica.

Zagreb: Anđa Marić uspješno se popela stepenicama na pretpremijeru filma "4:2"

Progovorila je i o svom odnosu sa sinom Gašparom, kojeg je dobila sa Slovencem Primožom Dolničarem.

- Gašper servira beskrajne porcije puberteta svom ocu. Bio je tu (Zagreb) prije dva dana, stalno me posjećuje… Ja s njegovim ocem imam ugodne i minimalne odnose, ali lijepo surađujemo kao dva roditelja. S Gašpijem imam blizak odnos, družim se s njim, popijemo pivo - otkrila je.

Podsjetimo, Anđa se s multiplom sklerozom bori od 2012. godine, a iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, ona nije gubila optimizam. Tako je krajem travnja ove godine objavila video svojih prvih samostalnih koraka.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Najčitaniji članci