To je to što me zanima!

Nije usporio: Stevie Wonder dobit će trojčeke u 65. godini

Legendarni glazbenik već ima osmero djece koje su mu rodile tri različite žene. Najmlađe dijete, koje ima sa sadašnjom djevojkom Tomeekom ima jednu godinu
Vidi originalni članak

Tomeeka Robyn Bracy (40) i prošle godine rodila je Stevieju Wonderu (64) jedno dijete, a sada je ponovo trudna i nosi trojčeke. Glazbeniku će to biti deveto, deseto i jedanaesto dijete. Prvih sedmero djece Aishu, Keitu, Kwame, Mumtaz, Sophiu, Kailand i Mandlu rodile su mu tri žene, Kai Milla Morris (64), koja mu je bila supruga, te Yolanda Simmons i Melody McCulley.

Strani mediji prenose da je izvor blizak pjevaču rekao kako su Wonderu djeca 'mehanizam za sreću' iako ih možda nije planirao imati toliko. Najstarije Wonderovo dijete ima 39 godina, a najmlađe godinu dana.  

Izvor blizak pjevaču kaže kako je Stevie svjestan da u prošlosti nije uvijek bio uz svoju djecu, ali sada daje sve od sebe da im se svima zbog toga iskupi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kung fu panda 04.11.2014.

    bravo

  • nefer 03.11.2014.

    oni kojii izgube vid dobiju snagu u nečem drugom... svaka mu čast, o ovome se piše a ne o plastičnoguzatim jalovim starletama

  • piramida 03.11.2014.

    mislim ipak da bi za ovake slucajeve trebo imati posla psiholog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare