To je to što me zanima!

'Nije uvijek lako. Ima dana kad sam depresivna, ali borim se...'

Shannen Doherty je pojasnila kako je prestala objavljivati na društvenim mrežama toliko često jer ne želi 'biti neugodna' i svoju bolest nametati drugima u lice, ali zahvaljuje za podršku svima i najavljuje borbu do kraja
Vidi originalni članak

Američkoj glumici Shannen Doherty (48), najpoznatijoj po ulozi Brende Walsh u Beverly Hillsu, rak dojke dijagnosticiran je 2015. godine. Tada se izliječila, ali joj se u proteklih godinu dana bolest vratila, a nedavno je izjavila kako je tumor trenutačno u četvrtom stadiju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na sve to nadovezale su se optužbe osiguravajuće kuće koja je zaključila da se glumica služi bolešću kako bi izazvala sažaljenje, što bi joj, tvrde, pomoglo u sudskoj parnici koja ju očekuje. Za to vrijeme Doherty otvoreno govori o tome kako je tek nekoliko njenih prijatelja uz nju, podržavajući je da vodi zdrav život tijekom borbe s rakom.

KAŽE DA JE U 4. STADIJU Osiguranje: Shannen je lagala o raku da bi se izvukla na sudu...

- Nije uvijek lako. Ima dana kada sam depresivna ili sam jednostavno lijena. Ali guram uz pomoć́ prijatelja - požalila se.

U intervjuu za ABC Doherty je pojasnila kako je prestala objavljivati na društvenim mrežama toliko često jer ne želi 'biti neugodna' i svoju bolest nametati drugima u lice.

- Želim i pokušavam razmišljati pozitivno. Ovo je neobično vrijeme za mene, ne stojim čvrsto na svojim nogama. Borim se - rekla je te dodala da želi biti otvorena i iskrena u vezi s bolešću, a takav pristup želi i od drugih. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ucjena 03.03.2020.

    Takih slucajeva ima na tisuče pa nitko to ne priča na portalima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare