Show

Komentari 10

Osiguranje: Shannen je lagala o raku da bi se izvukla na sudu...

Osiguranje: Shannen je lagala o raku da bi se izvukla na sudu...

Kompanija joj je dosad isplatila 1,1 milijun dolara odštete za popravak kuće oštećene tijekom požara 2018., a glumica govori da su troškovi potpunog popravka iznosili gotovo četiri milijuna dolara

Američkoj glumici Shannen Doherty (48), najpoznatijoj po ulozi Brende Walsh u Beverly Hillsu, rak dojke dijagnosticiran je 2015. godine. Tada se izliječila, ali joj se u proteklih godinu dana rak vratio, a nedavno je izjavila i kako je bolest u četvrtom stadiju. 

Na te izjave reagirala je kompanija za osiguranje, State Farm, koja je zaključila da se glumica služi bolešću kako bi izazvala sažaljenje. To bi joj, tvrde, pomoglo u sudskoj parnici. 

U ožujku prošle godine tužila je kompaniju jer joj nisu isplatili cijeli iznos za popravak njene kuće, koja je oštećena tijekom požara u Kaliforniji 2018. godine. Njeni odvjetnici tvrde da je morala iz svog džepa platiti popravke koje je inače trebalo pokriti osiguranje te da joj ovo suđenje izaziva dodatan stres za vrijeme teške bolesti. 

- Shannen Doherty umire od raka koji je u četvrtoj fazi. Umjesto da svoje posljednje godine proživi u miru u svom domu, ona se mora na sudu boriti s osiguravajućom kućom - pišu strani mediji. 

Kompanija joj je dosad isplatila 1,1 milijun dolara, a Shannen tvrdi da su troškovi potpunog popravka iznosili gotovo četiri milijuna dolara. Ipak, napisali su da joj da suosjećaju s njom te kako žele da se potpuno oporavi. 

- Sigurni smo da smo ispunili svoje obaveze prema njoj i platili joj sve što dugujemo. To smo spremni braniti na sudu - izjavio je Sevag Sarkissian, glasnogovornik State Farma. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci