To je to što me zanima!

Mila: Nakon odlaska iz rodne Ukrajine plakala sam svaki dan

Mila Kunis se sa sedam godina iz rodne Ukrajine s obitelji preselila u Ameriku kako bi izbjegli mržnju. Krila je da je Židovka i stalno plakala jer nije znala engleski jezik
Vidi originalni članak

Ona je danas jedna od najpoželjnijih svjetskih glumica, no život za Milu Kunis (28) nije uvijek bio tako 'blistav'.

Ukrajinka je progovorila je o svom teškom djetinjstvu nakon što se njezina obitelj kada je imala sedam godina iz Ukrajiine odlučila preseliti u Ameriku. Glumica je po cijele dane plakala jer nije znala engleski jezik.

- Plakala sam svaki dan. Nisam razumjela kulturu, nisam razumjela ljude. Nakon holokausta, u Rusiji niste smijeli otkriti koje ste vjere. Roditelji su me odgojili tako da znam da sam Židovka - rekla je zvijezda filma 'Crni labud'.

Glumica je morala skrivati koje je vjere zbog predrasuda koje su posljedica holokausta. Za vrijeme nacističke okupacije Ukrajine, ubijeno je oko 900.000 Židova.

- Cijelu moju obitelj je zahvatio holokaust. Moji djed i baka su uspjeli pobjeći, ali mnogi drugi nisu preživjeli. Ta zemlja nas jednostavno nije željela tu - rekla je Kunis koja je s majkom Elvirom, ocem Markom, bratom Michaelom odlučila izgraditi novi život daleko do mržnje.

Jezičnu barijeru je savladala nakon što su je roditelji s devet godina upisali na satove glume. To se pokazalo dobrim potezom za glumicu koja je dvije godine kasnije dobila svoju prvu glumačku ulogu u serjii 'Days Of Our Lives'.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • stefi88 07.05.2012.

    Sve pet, ali malo mi je čudna ova priča, ili ja nedovoljno dobro poznajem povijest i općenito stanje u svijetu... Šta nije II. svjetski rat trajao od '39.- '45. ? Naravno da je kasnije bilo posljedica, ali baš do 80-ih kad se ona rodila?! Nekako mi je to sve mutno, možda sam zločesta i ljubomorna, ali prodavati amerikancima priče o svom teškom životu i nije tako teško...?

  • zvončica1 07.05.2012.

    meni je ona preslatka al za glumački talent baš nisam sigurna.

  • pih1 06.05.2012.

    ma ona je super!

Komentiraj...
Vidi sve komentare