To je to što me zanima!

'Nikad ne reci nikad, možda se i ekipa Gooniesa uskoro vrati'

Glumac Sean Astin koji je glumio Mikeya u kultnom filmu iz 1985., a, sada se pojavljuje u seriji 'Stranger Things' inspiriranoj osamdesetima, kaže da se momci možda opet vrate
Vidi originalni članak

Neću zasigurno reći da se to neće ostvariti jer znam da je producent originala Steven Spielberg uvijek navijao za nastavak, i to ga još uvijek nije pustilo. Što se mene tiče, ja bih najradije na svijetu opet bio Mikey - rekao je Sean Astin (46). 

Glumac je 1985. kada je film izašao imao 14 godina, a u međuvremenu je najpoznatiji po ulozi hobita Samwisea u trilogiji 'Gospodar prstenova' gdje glumi uz još jednu nekadašnju dječju zvijezdu, Elijah Wooda (36).

Pojavljuje se i u drugoj sezoni hit-serije 'Stranger Things' gdje njegov lik često 'baca' pop-kulturne reference na 'Gooniese'. 

Njegov kolega iz filma Corey Feldman (46), koji je glumio Clarka, trenutno je u žiži javnosti jer nakon desetljeća insinuacija i skrivanja napokon imenuje muškarce koji su bili dio pedofilskog kruga u Hollywoodu i koji su ga zlostavljali kao maloljetnika.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • killdeath 04.11.2017.

    Imam sreće izgleda..klinci mi vole i Goonese i ET , Navigatora i takve filmove koje sam ja volio kada sam bio star kao oni sada...( jebeno vrijeme brzo leti..).

  • Leaena 04.11.2017.

    Joooj koliko sam voljela gledati ovaj film...))))) bojim se da u današnje vrijeme ne bi bio uspjesan ni upola kao tad.

  • Crozag_blokirani 04.11.2017.

    Bezbrižne i lijepe godine, možda sam subjektivan, ali filmovi 80-tih, glazba 80-tih, pojava prvih konzola (Nintendo) ili kompjutera (Spectrum), općenito nekakav dobar duh i atmosfera 80-tih... su jednostavno neponovljivi i vraćaju samo dobre uspomene, da ih je barem moguće ponoviti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare