To je to što me zanima!

Nikad nije kasno: Hugh Grant u 58. godini oženio producenticu

Glumac je ostao upamćen i po činjenici da je u petnaest mjeseci dobio troje djece. Dvije žene s kojima je spavao bile su trudne u isto vrijeme. Danas ima petero djece, a sve ih je dobio nakon što je navršio pedesetu
Vidi originalni članak

Ne vjerujem baš u brak. Vidio sam jako malo pozitivnih primjera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku, rekao je Hugh Grant (57) 2015. časopisu People.

Ipak, tri godine kasnije glumac je promijenio mišljenje.

Britanski mediji pišu kako je Grant, na skromnom vjenčanju u Londonu, oženio švedsku televizijsku producenticu Annu Eberstein (39). Par se na vječnu ljubav zavjetovao u matičnom uredu gradske četvrti Chelsea, a budući da se prije nije ženio, Grant je u 58. godini prvi put u životu stupio u brak.

Par je na vjenčanje pozvao samo uski krug obitelji i prijatelja.

Grant, zvijezda romantičnih filmova poput "Zapravo ljubav" i "Dućan snova",  13 je godina živio s glumicom Elizabeth Hurley (52), a rastali su se 2000. godine.

NIKAD NIJE KASNO I to se napokon dogodilo: Ženi se 'vječni neženja' Hugh Grant

Glumac je ostao upamćen i po činjenici da je u petnaest mjeseci dobio troje djece. Naime, njegova tadašnja djevojka Anna Elisabet Eberstein i hostesa Tinglan Hong bile su trudne u isto vrijeme. Danas ima petero djece, a sve ih je dobio nakon što je navršio 50. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.05.2018.

    sretno

  • kung fu panda 26.05.2018.

    Kad dedo poludi

  • Rafo 26.05.2018.

    Nije oženio producenticu, nego se oženio producenticom. Muškarac se ženi nekom ženom. Hugh može oženiti svoga sina, ali ne može oženiti ženu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare