To je to što me zanima!

Nikad oskudnije: Sonja Kovač pokazala guzu pred ogledalom

Je l' ovo znači da mi fali moja preduga kosa od prije godinu dana!? Tko je za puštanje kose, a tko za ponovno šišanje u mom slučaju?, napisala je u opis nove fotografije na Instagramu
Vidi originalni članak

Bivša glumica i influencerica, Bjelovarčanka Sonja Kovač (36), prošli se tjedan pohvalila kupnjom stana u Zagrebu s dugogodišnjim dečkom, pokerašem Goranom Mandićem, a sada je objavila fotografiju iz kupaonice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je u crnom bodiju te se šminkala, a svu pažnju privukla je njezina stražnjica koju je pokazala pred ogledalom. 

- Je l' ovo znači da mi fali moja preduga kosa od prije godinu dana!? Tko je za puštanje kose, a tko za ponovno šišanje u mom slučaju? U storyjima imate još neke od frizura koje sam imala pa pogledajte kako su mi stajale! - napisala je u opis objave.

Pratitelji na društvenoj mreži su joj poručili da joj prelijepo stoji duga kosa. Podsjetimo, Sonja i dečko pozirali su zagrljeni kada je objavila sretnu vijest o kupnji stana.

'Potraga je trajala dugo' Sonja Kovač pokazala novi stan: S dečkom ga kupila u Zagrebu

- Vlasnici doma! Nazdravimo za novo poglavlje u životu. Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac sa traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! - napisala je te dodala:

- Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremanja i uređivanja, ne mogu dočekati! 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • eddie 02.02.2021.

    gabor

  • MisisDilemma 01.02.2021.

    ahahahhaah decko joj je pokeras

  • FrankoPeric 01.02.2021.

    I ja bi je pokaza da je ovako dobra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare