To je to što me zanima!

'Nikada ne bih bio s bahatom curom koja sluša narodnjake...'

S većinom cura i nemam baš zajedničke interese. Kada bih morao birati koja mi fizički najviše odgovara to bi definitivno bila Petra, a karakterno Karla, priznao je Ronald
Vidi originalni članak

Nisam loš u zavođenju. Mogu pričati o svemu i imam solidan smisao za humor, otkrio nam je Ronald Sataić koji trenutno sudjeluje u zabavnom showu 'Ljepotice i genijalci'. Srca gledatelja osvojio je još nakon prve epizode, ali priznaje kako još uvijek niti jedna kandidatkinja nije pala na njegov šarm. 

- S većinom cura i nemam baš zajedničke interese. Kada bih morao birati koja mi fizički najviše odgovara to bi definitivno bila Petra, a karakterno Karla - priznao je Ronald koji je sa svojom partnericom Nicol u korektnim odnosima.

Između dugih veza i avantura, uvijek bi odabrao ozbiljniji ljubavni odnos, a ne krije da već ima i nekoliko obožavateljica. I dok većina žena sanjaju o noći provedenoj s Cristianom Ronaldom, nađe se i pokoja koja mašta prisnijem odnosu s hrvatskim Ronaldom. 

- Nađe se neka obožavateljica. Skoro svaki dan dobijem barem dva zahtjeva za prijateljstvo - rekao nam je simpatični Ronald i dodao kako nikada ne bi bio s djevojkom koja izlazi i sluša narodnu glazbu odnosno 'cajke'. 

Najduža veza trajala mu je godinu dana, a iz 'takta' ga može izbaciti kada je djevojka laže, vara ili konstantno prigovara i manipulira. 

- Nikada ne bih bio s djevojkom koja je bahata, arogantna ili manipulira. Koja želi da je sve po njenom ili s djevojkom koja bi me varala s drugim muškarcima. Ne bih bio ni s djevojkom koja sluša cajke, a pogotovo ne ako joj je to jedini glazbeni opus i jedina mjesto izlaska - rekao je Sataić. Kao najveću konkurenciju u showu vidi Karla i Helenu, jer su kako kaže, dosta složni, ali priznaje da su možda i zabavniji od Nicol i njega. 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Paco-2017 29.03.2019.

    Ovo je mali covjek

  • shameless13 28.03.2019.

    Ima još normalnih dečki, jako lijepo za čut, daje nadu čovječanstvu👍

  • saitek1970 27.03.2019.

    Ljepe se ko muve na tebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare