To je to što me zanima!

Nikada neće odustati: Woody Allen snimio je još jedan film

Novi film Woodyja Allena spojit će neke od boljih glumaca današnjice u još jednom djelu tipičnom za ovog autora. Kako on opstaje i danas, kad mnogi drugi redatelji nestaju?
Vidi originalni članak

Premda mu teče već 82. godina, redatelj i scenarist Woody Allen ne pokazuje znakove posustajanja. U današnje doba, kad se mnogi 'klasični' redatelji muče oko izdavanja svojih filmova, Allen zavidnom brzinom izbacuje na tržište nove filmove.

Iako bismo mogli reći kako ima sreće ili kako je u pitanju jednostavno talent, prije bismo rekli kako je Allen shvatio gdje leži zec u današnje doba. Naime, umjetnik je već prije nekoliko godina krenuo surađivati s velikim servisima za distribuciju online materijala, pa se tako i njegov najnoviji film, 'Wonder Wheel', distribuira preko Amazona koji i financiraju film.

U pitanju je lagana romantična drama kakvu već očekujemo Allena, smještena u regiji u kojoj je redatelj odrastao, na Coney Islandu. U igri su konobarice, bivši gangsteri, odbjegli kriminalci, izvanbračna djeca te spasioci na plaži, tako da nam se čini kako je u pitanju posve zanimljiv film.

Pogledajte video

U filmu glume Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi i Juno Temple, koji svi po prvi put surađuju s velikim redateljem.

Film postaje dostupan početkom prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plik 11.10.2017.

    os jedan od "vidiš jedan - vidio si sve" dosadnih uradaka..

  • champion_1 11.10.2017.

    raduloviću, raduloviću.... jesi ti plaćen da pišeš pamflete ili objektivne osvrte? čini se ovo prvo. daj malo za promjenu napiši nešto bez hvalospjeva propalici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare