Obavijesti

Show

Komentari 2

Nikada neće odustati: Woody Allen snimio je još jedan film

Nikada neće odustati: Woody Allen snimio je još jedan film
2

Novi film Woodyja Allena spojit će neke od boljih glumaca današnjice u još jednom djelu tipičnom za ovog autora. Kako on opstaje i danas, kad mnogi drugi redatelji nestaju?

VIDEO

Premda mu teče već 82. godina, redatelj i scenarist Woody Allen ne pokazuje znakove posustajanja. U današnje doba, kad se mnogi 'klasični' redatelji muče oko izdavanja svojih filmova, Allen zavidnom brzinom izbacuje na tržište nove filmove.

Iako bismo mogli reći kako ima sreće ili kako je u pitanju jednostavno talent, prije bismo rekli kako je Allen shvatio gdje leži zec u današnje doba. Naime, umjetnik je već prije nekoliko godina krenuo surađivati s velikim servisima za distribuciju online materijala, pa se tako i njegov najnoviji film, 'Wonder Wheel', distribuira preko Amazona koji i financiraju film.

AFP/Pixsell

U pitanju je lagana romantična drama kakvu već očekujemo Allena, smještena u regiji u kojoj je redatelj odrastao, na Coney Islandu. U igri su konobarice, bivši gangsteri, odbjegli kriminalci, izvanbračna djeca te spasioci na plaži, tako da nam se čini kako je u pitanju posve zanimljiv film.

Pogledajte video

U filmu glume Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi i Juno Temple, koji svi po prvi put surađuju s velikim redateljem.

Film postaje dostupan početkom prosinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode