Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Nikada neće odustati: Woody Allen snimio je još jedan film

Novi film Woodyja Allena spojit će neke od boljih glumaca današnjice u još jednom djelu tipičnom za ovog autora. Kako on opstaje i danas, kad mnogi drugi redatelji nestaju?

Pixsell
Foto: Pixsell
2 komentara

Premda mu teče već 82. godina, redatelj i scenarist Woody Allen ne pokazuje znakove posustajanja. U današnje doba, kad se mnogi 'klasični' redatelji muče oko izdavanja svojih filmova, Allen zavidnom brzinom izbacuje na tržište nove filmove.

Iako bismo mogli reći kako ima sreće ili kako je u pitanju jednostavno talent, prije bismo rekli kako je Allen shvatio gdje leži zec u današnje doba. Naime, umjetnik je već prije nekoliko godina krenuo surađivati s velikim servisima za distribuciju online materijala, pa se tako i njegov najnoviji film, 'Wonder Wheel', distribuira preko Amazona koji i financiraju film.

AFP/Pixsell | Autor: AFP/Pixsell Foto: AFP/Pixsell

U pitanju je lagana romantična drama kakvu već očekujemo Allena, smještena u regiji u kojoj je redatelj odrastao, na Coney Islandu. U igri su konobarice, bivši gangsteri, odbjegli kriminalci, izvanbračna djeca te spasioci na plaži, tako da nam se čini kako je u pitanju posve zanimljiv film.

Pogledajte video

U filmu glume Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi i Juno Temple, koji svi po prvi put surađuju s velikim redateljem.

Film postaje dostupan početkom prosinca.

Tema: FILM

Message