To je to što me zanima!

'Nikada nije trčao za slavom, bio je oduvijek jedan od nas...’

Olivera su često čekali jer je sa svima volio malo proćakulati. U Veloj Luci bi bio neprepoznatljiv, imao je zajedljiv humor, volio je nogomet i druženje sa sportašima
Vidi originalni članak

Jakna, ruke u džepovima i šetnja “peškarijom”. Slika Olivera Dragojevića zimi u njegovu Splitu. Kratke hlače, “podrapana” majica i japanke na nogama. Slika Morskog Vuka ljeti, u njegovoj Veloj Luci.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako po talentu značajan za hrvatsku muziku, legendarni pjevač je uvijek želio biti “običan” čovjek. Tako ga opisuju prijatelji i obitelj. Najbolje je to u knjizi “Južnjačka utjeha” Zlatka Galla opisao Oliverov sin Damir:

- Kad je u Veloj Luci, pusti bradu, uvik je u stare široke bermude i šlape, koju staru majicu. Jednom smo otišli u Korčulu kupiti bicikl, kad ga je netko zazvao po imenu. On se okrenuo, a čovjek se počeo ispričavati, kaže da je mislio da je to Oliver.

Prošlo je otprilike mjesec dana kad su istog čovjeka susreli u Veloj Luci. Opet ga je zazvao.

- Rekao mu je: ‘Šjor Oliver, vidija sam nedavno čovika koji je izadela sličija i okladija san se za 500 eura, ali kad san doša blizu, vidija san da s vama nema nikakve veze’.

 

Zbog toga nije imao ljetne gaže, želio je samo uživati s obitelji i prijateljima u Veloj Luci. I nije to bilo samo “pod stare dane”. Oduvijek je bilo tako. I kad je nastala legendarna slika s bivšim nogometašem Hajduka Juricom Jerkovićem. Oliver se uvijek volio družiti sa sportašima. Slavnog fotoreportera Feđu Klarića poslali su fotografirati Jerkovića koji se vozio na motociklu.

LUIGI MU BIO NAJDRAŽI Oliver je obožavao 'Naše malo misto', vraćala ga u djetinjstvo

- Jure je već bio veliki nogometaš, a Oliver se probijao na veliku scenu. Spremno su napravili nekoliko krugova motociklom kako bih uhvatio pravi kadar - objasnio je šjor Feđa.

 

U ponedjeljak u 24sata veliki specijal o godinu dana bez Olivera Dragojevića

Idi na 24sata

Komentari 30

  • sprangija 29.07.2019.

    Sjecam se kako je javno svoju ljubavnicu nazvao stracom pokusavajuci negirat pred zenom i javnoscu sto je ruzno,inace odlican pjevac

  • Sigourney 29.07.2019.

    Moje prvo ,prvo pijanstvo ..pjesma koju sam prvu upamtila od Olivera kao dijete ..

  • KusNjega 29.07.2019.

    Njegova veličina je u skromnosti, pored talenta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare