To je to što me zanima!

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić pozirali zagrljeni, a svu pažnju privukao je glumičin outfit

Njihova veza započela je u Londonu još prije osam godina, a iako ih rijetko viđamo zajedno, sudeći po fotografijama, par se jako dobro slaže i uživaju u vezi
Vidi originalni članak

Glumica Zrinka Cvitešić (42) i bivši nogometaš Niko Kranjčar (37) nakon duljeg vremena pojavili su se zajedno u javnosti na otvorenju jednog beauty centra u Zagrebu. Par se ne pojavljuje često u javnosti, a svoj privatni život drže za sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zrinka je za ovu priliku odjenula crno odijelo, kravatu i ravne cipele te sretno pozirala uz Niku koji je imao veliki šal preko crnog sakoa. Iako ih rijetko viđamo zajedno, sudeći po fotografijama, par se jako dobro slaže i uživaju u vezi već osam godina. Na otvorenju su bile i druge poznate ličnosti, a među njima i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (37) koja je također pozirala sa Zrinkom. Podsjećamo, Zrinka i Niko prije osam godina krenuli su u ljubavnu avanturu koja traje i danas. Glumica je bivšem nogometašu bila najveća utjeha nakon što je prije godinu dana preminuo njegov otac, legendarni nogometaš i trener te bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Cico Kranjčar. Niko se razveo 2012. od supruge Simone Fistrić, s kojom ima kći Loree i bio je slobodan. Zrinka je, pak, okončala petogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem.

OTKRIO JE PLAN BENDA ZA 26. OŽUJKA Kristijan Rahimovski pjevat će s Parnim valjkom u Areni Zagreb: 'Tatko će biti s nama, vidimo se'

Glumica je otišla živjeti uz London, gdje je Niko igrao za Tottenham, zbog uloge u hit mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu. Bivši nogometaš volio je doći na predstave, a navodno je ljubav planula nakon jedne od predstava.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Iskrena mala 17.03.2022.

    Baš je ne volim ..........

  • Stara škvadra 17.03.2022.

    Baš su zgodan i slatki par Zrinka i Niko... Uživajte!!!

  • samodanas 17.03.2022.

    Zgodna je Zrinkica

Komentiraj...
Vidi sve komentare