To je to što me zanima!

Nikol Bulat: Mandžukić je bahat, a Čarli je baš sladak

Pjevačica se pohvalila kako ju je Ćorluka zvao na piće, a i tada je bio u vezi s Ivom Buzov. Dopisivali su se sve dok nogometaš nije otišao u Englesku
Vidi originalni članak

Bivša "feminemka" Nikol Bulat (21) otkrila je kako s vremena na vrijeme upozna nekog nogometaša. Pjevačica se pohvalila u "Red Carpetu" kako ju je prije nekoliko godina Vedran Ćorluka pozvao na piće. Neko vrijeme su se dopisivali sve dok nogometaš nije otišao u Englesku. Nogometaš je tada bio u vezi s Ivom Buzov, s kojom se ubrzo i zaručio. Nikol otkriva kako joj je bio baš sladak s dužom kosom. Pjevačica je upoznala i Marija Mandžukića.
- On izgleda dosta agresivno i baš je moj tip. Zbog tog njegovog bahatog karaktera i bahatosti kojom zrači, a i zbog toga što sam ja jak karakter, uspjeli smo se posvađati prije nego što smo popili i prvu kavu - ispričala je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • palača 22.09.2009.

    to je takva mala glupca,bila mi e simpa dok je pjevala.kad sam je vidio vani jednom sad nedugo-zgadila mi se.mala primitivka,sponzorusa koja je iskoristila feminemke za svoj probitak i jos ih napadala,uzas

  • aletheia 21.09.2009.

    to treba dobro iz*/** i pustit

  • domagoj981 21.09.2009.

    E moja Nikol,ti čula od drugih koji su se proslavili na takve gluposti pa misliš i ti...pffff. Gle,osobno znam Marija i ti si za njega kao i Ćorluku bila još jedna rupa za pražnjenje. Ma ko bi pametan mogao biti u vezi s tobom?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare