To je to što me zanima!

Nikol Bulat otišla u London zbog bivšeg dinamovca Šunjića, nosi luksuzno i neprepoznatljiva je...

Nikol je značajno promijenila svoj izgled, a Instagram profil otvorila je u travnju ove godine i pratiteljima otkrila zbog čega se dugo odupirala društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Bivša pjevačica grupe Feminnem, Nikol Bulat (33), uživa posljednjih godina daleko od očiju javnosti. 'Feminnemka' nije već 10 godina, a 2011. je krenula u lov na samostalnu karijeru i izbacila pjesmu 'Strašno ti stojim', koji je publika dobro prihvatila, ali Nikol se okrenula fakultetu.

POGLEDAJTE VIDEO: Pamela Ramljak u '24 pitanja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posvetila se studiranju prava, a prije nešto više od godinu dana saznalo se da ljubi Ivana Šunjića (24), zbog kojeg se preselila u London. U stabilnoj vezi bili su još dok je Šunjić igrao za Dinamo Zagreb, a skupa su i živjeli na zagrebačkom Laništu.

Kad je prešao u Birmingham City, Nikol je otišla s njim u Veliku Britaniju gdje sada gradi karijeru. Njezin Instagram profil vrvi modnim stajlinzima i voli nositi skupocjene brendove. 

Nikol je značajno promijenila i svoj izgled pa je na novim fotografijama gotovo neprepoznatljiva. Instagram profil otvorila je u travnju ove godine i pratiteljima otkrila zbog čega se dugo odupirala društvenim mrežama.

- Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku jer sam uživala u offline životu i uvijek sam mislila da društvene mreže oduzimaju puno privatnosti i vremena te da nisu moj đir. Nisam znala što će se dogoditi kad se pojavim na Instagramu i mislila sam ga ugasiti ako mi se ne svidi - otkrila je tada Nikol koju sada prati više od 22 tisuće ljudi na Instagramu pa nastavila: 

BILE NA EUROSONGU Feminnemke su prije 15 godina bile hit, ali s 'trećom' članicom nisu imale sreće pa se raspale

Sad mi je drago što sam ga otvorila jer vjerujem da se sve događa s razlogom. Zanimljivo da sam došla ovdje tjedan dana prije nego je cijeli svijet blokiran. Ne samo da sam daleko od svojih prijatelja i obitelji otkako sam se preselila, nego sam prije šest tjedana postala dio ove karantene

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 24.05.2021.

    Nju obitelj ne prepozna. Ivane jesi ju sredio . Cuvaj karticu... Te odu kad se ulože u njih

  • WAP 15.11.2020.

    Lijepa žena

  • kikikamarena 12.11.2020.

    "titulashi, komplexashi sto sanjate sto vas plashi...."

Komentiraj...
Vidi sve komentare