To je to što me zanima!

Nikola napustio 'tajnu kuću' i pridružio se ostalim stanarima

Nikola Vidović 13 je dana proveo sa svojom 'lažnom obitelji' u tajnoj Big Brother kući, gdje je donosio odluke o ostalim najtecateljima showa. No došlo je vrijeme da se Nikola 'osamostali'
Vidi originalni članak

Iskreno, nisam se ovome nadao. Mislio sam da ćemo svi zajedno prijeći u glavnu kuću, priznao je šokirani Nikola (21) Big Brotheru u ispovjedaonici, ali onda je ipak dodao kako mu je drago što će se 'maknuti od roditelji i krenuti sam u život'.  

Kada je ostatku svoje 'obitelji' priopćio vijesti, njegova 'majka' Dubravka Ujević Veron (47) nije mogla suzdržati suze. 

- Nisam sretna, nedostajat će mi moj sin. Stvarno sam tužna, ne moram ni glumiti. Baš sam se nadala da ćemo ući svi skupa - rekla je Dubravka, koja je kasnije Big Brotheru priznala da je uvijek htjela sina poput Nikole. S njim je, kaže, na 'istoj valnoj duljini' jer imaju sličan smisao za humor. 

Čak je i 'brat' Matija Štainer (24), s kojim se Nikola nije baš uvijek najbolje slagao, priznao da će im nedostajati. 

Obitelj je još jednom 'uvježbala' priče iz svoje izmišljene povijesti, a Nikola je iduće popodne ušao među stanare. Znatiželjnim je natjecateljima rekao da je došao 'izvana', pa su ga počeli zasipati pitanjima. 

'Predsjednicu' Anu i 'radnicu' Luciju najviše je zanimalo kako izgledaju na TV-u. Ana je Nikolu pitala 'do kuda je kamera snima u ispovjedaonici'. Nikola se nije libio priznati Ani da mu je ona jako simpatična, što je često ponavljao u tajnoj kući svojoj 'obitelji'. 

Dubravka, Nikola, Martin i Marijan su, inače, donijeli odluku da će Tomislav biti nominiran do kraja showa svakoga tjedna, a Juraj će imati jedan bod više za nominacije. 

Pratite epizode našem serijala Ljubav ide kroz želudac svaki dan u 20.15 sati, a ako želite sudjelovati prijavite se na: ljubav@24sata.hr.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 05.03.2020.

    Eeeeee...

  • Sterop7 10.02.2018.

    Dajte uživo 24/7 na stimu ..ovako vi birate 20 minuta u jednom danu nemoguče da se ništa ne događa..

  • AnaGrbić 09.02.2018.

    E moj Nikola iznenadila si me,ali cekat cu da te vidim kakav ce biti u bb kuci,iako mu ne mogu puno toga zamirit,21 god.ima ali mogu.priznati da n nije toliko ni glup,ali Dubravku zelim vidit vanka cim ude u bb tolika zloba iz nje isijava,vidim sa casom je na TI umjetne suze za Nikolom,one sugave.nokte kad vidim kod zene kojoj ne stoju,one oci zlobne frizura,ma sve je na njoj uzas,sram je moze biti za sve,bezosjecajna zanetina pala.mi je u ocima kako sere po Matiji ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare