Nikola napustio 'tajnu kuću' i pridružio se ostalim stanarima | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Nikola napustio 'tajnu kuću' i pridružio se ostalim stanarima

Nikola Vidović 13 je dana proveo sa svojom 'lažnom obitelji' u tajnoj Big Brother kući, gdje je donosio odluke o ostalim najtecateljima showa. No došlo je vrijeme da se Nikola 'osamostali'

Foto: RTL
28 komentara

Iskreno, nisam se ovome nadao. Mislio sam da ćemo svi zajedno prijeći u glavnu kuću, priznao je šokirani Nikola (21) Big Brotheru u ispovjedaonici, ali onda je ipak dodao kako mu je drago što će se 'maknuti od roditelji i krenuti sam u život'.  

Kada je ostatku svoje 'obitelji' priopćio vijesti, njegova 'majka' Dubravka Ujević Veron (47) nije mogla suzdržati suze. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

- Nisam sretna, nedostajat će mi moj sin. Stvarno sam tužna, ne moram ni glumiti. Baš sam se nadala da ćemo ući svi skupa - rekla je Dubravka, koja je kasnije Big Brotheru priznala da je uvijek htjela sina poput Nikole. S njim je, kaže, na 'istoj valnoj duljini' jer imaju sličan smisao za humor. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Čak je i 'brat' Matija Štainer (24), s kojim se Nikola nije baš uvijek najbolje slagao, priznao da će im nedostajati. 

Obitelj je još jednom 'uvježbala' priče iz svoje izmišljene povijesti, a Nikola je iduće popodne ušao među stanare. Znatiželjnim je natjecateljima rekao da je došao 'izvana', pa su ga počeli zasipati pitanjima. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

'Predsjednicu' Anu i 'radnicu' Luciju najviše je zanimalo kako izgledaju na TV-u. Ana je Nikolu pitala 'do kuda je kamera snima u ispovjedaonici'. Nikola se nije libio priznati Ani da mu je ona jako simpatična, što je često ponavljao u tajnoj kući svojoj 'obitelji'. 

Dubravka, Nikola, Martin i Marijan su, inače, donijeli odluku da će Tomislav biti nominiran do kraja showa svakoga tjedna, a Juraj će imati jedan bod više za nominacije. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Pratite epizode našem serijala Ljubav ide kroz želudac svaki dan u 20.15 sati, a ako želite sudjelovati prijavite se na: ljubav@24sata.hr.

[video: 1198625 / ]

 

Naši partneri pišu
Message