To je to što me zanima!

Nikolić priznala: 'Voljela bih da smo Rasta i ja ostali u braku...'

Pjevačicu je razvod slomio, a o tome kako se osjećala dugo je šutjela. Mislila je kako će s Rastom biti zauvijek, no razočarala se. Trebalo joj je duže vrijeme da se oporavi
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cajka je zbog dijete završila u bolnici, odmah je zvala bivšeg

Folk pjevačica Ana Nikolić (41) prije dvije godine razvela se od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste (31). O razvodu nije puno govorila, a o tome koliko je patila progovorila je tek sada. Gostovala je u emisiji 'Premijera - Vikend specijal' voditelja Ognjena Nestorovića gdje je priznala kako joj je žao što ona i Rasta nisu ostali u braku. 

Ispričala je kako je njih spojio glazbeni album. U jednom periodu nije joj išlo za rukom u karijeri, a onda se 'stvorio' Rasta.

- Meni nešto nije išlo prije albuma i onda su mi predložili Rastu, a ja sam čula 'Rista'. Otišla sam u studio i puštali su mi melodije, a jedna od njih bila je i ona pjesme 'Labilna'. Ja sam tu pjesmu otpjevala, a bila je u muškom rodu. Naježila sam se i Rasta mi je rekao: 'Ova pjesma je bila planirana za mene, ali ja ti je poklanjam'. I poklonio mi je - ispričala je Nikolić o počecima njihove veze.

 

Taj glazbeni album donio im je prijateljstvo, a potom ljubav. 

- Mi smo se u početku družili, sve se izdešavalo spontano. U početku smo stvarno bili suradnici, on je bio jedina osoba čiji sam tekst otpjevala. Poslije smo bili prijatelji, a meni je u životu bilo važno da kad mi se dogodi ljubav, da se ostvarim kao majka. I to prije svega s osobom koja mi je prijatelj - dodala je Ana.

- Ja bih voljela da smo ostali u braku, ali sada smo prijatelji. Zahvalni smo što se naša ljubav dogodila jer nam je donijela kći Taru - zaključila je pjevačica. 

Srpski mediji pišu kako je ranije jednom prilikom priznala da ju je razvod od Raste slomio, jer je vjerovala kako će zauvijek biti zajedno.

- Ta moja ljubav nije ispala kako sam zamislila. To me slomilo, trebalo mi je puno vremena da se vratim sebi, da prijeđem preko nekih stvari i krenem dalje, ali to su sve iskušenja. Ja sam se samoj sebi dokazala kao borac i pobjednik - rekla je Nikolić.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ana Nikolić pokazala dekolte i istaknula vitke noge u haljini...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bogica 21.04.2020.

    Ah taj blago teleči pogled.....

  • LordWho 21.04.2020.

    To je ona sto ju je Albanski Hrvat Osmani vrtio ko na roštilju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare