To je to što me zanima!

Nikolina nastup posvetila djedu i oduševila žiri: 'Ovo je čista emocija, zato glazba i postoji...'

Za žiri je otpjevala pjesmu 'Ti me vodi preko voda' Olivera Dragojevića. Posvetila ju je svom djedu koji je preminuo prije par godina
Vidi originalni članak

Nikolina Družić (21) na audiciju 'Superstara' stigla je iz Dubrovnika, a prije nastupa je priznala da se boji žirija. Najvažnije joj je mišljenje bilo Tončijevo jer voli njegovu glazbu. Nikolina trenutačno studira kroatologiju, a najviše se bavi pjevanjem. Zato se iz stana preselila u studentski dom kako bi si mogla platiti sate pjevanja.

Za žiri je otpjevala pjesmu 'Ti me vodi preko voda' Olivera Dragojevića. Posvetila ju je svom djedu koji je preminuo prije par godina.

- Odozgo me vodi kroz sve što prolazim sada - rekla je Nikolina.

PROŠAO AUDICIJU Marino iz 'Superstara' je zbog glazbe odbio stipendiju u SAD-u: 'Ne žalim što nisam tamo'

Svojom je emocijom osvojila žiri koji je imao samo riječi pohvale.

- Ono kad si zatvorila oči, sve si nas povela. Jako, jako emotivno. Ovo je bila čista, čista emocija i zato valjda glazba postoji. Ti si dala smisao. Ja bih rekao 'da' - komentirao je Filip Miletić.

- Dida je ponosan. Meni je bilo fantastično. Dinamika ti je odlična, sve je savršeno. Da - istaknula je Severina, a Nika joj je također dala 'da'.

- Ovo je jedna vrlo teška pjesma s tim kad trebaš pogoditi gornje tonove kada se otvori refren. Dakle, ja sam za - komentirao je Tonči Huljić. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BARBA9 05.11.2023.

    Gledao sam malo samo početak pa ne znam za druge ali ova cura je bila savršena, ko da je već gotova pjevačica. Fantastičan, glas, emocija, kontrola glasa i vidi se da nije pričom o djedu htjela "kupiti" žiri jer to po pjevanju niti nije bilo potrebno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare