To je to što me zanima!

Nikolina Pišek se preselila? Pokazala je dio raskošne zgrade

Prostori koji dišu, pogled na skriveni čaroban park, kamene alustrade, rasvjetna tijela od porculana, ogromne sobe koje se mogu otvoriti u dvorane za balove, opisala je Pišek uređenje zgrade
Vidi originalni članak

Voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (46) pokazala je stubište raskošne zgrade kojom je oduševljena, a mnogi se pitaju je li to dio njezinog novog doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Morala sam... Najljepši klasicistički stan koji sam ikada vidjela - započela je Nikolina pa se osvrnula na uređenje.

- Prostori koji dišu, pogled na skriveni čaroban park, kamene alustrade, rasvjetna tijela od porculana, ogromne sobe koje se mogu otvoriti u dvorane za balove - napisala je te dodala da je unutarnje stepenište pravi raj. Ovim opisom potaknula je pratitelje na razmišljanje je li se preselila u novi stan ili je tek riječ o usputnoj lokaciji.

Pozirala je u dugoj maslinastoj haljini bez naramenica te sandalama, a u prvi plan pala je njezina vitka linija te dekolte. Mnogi su se osvrnuli na njezinu ljepotu te interijer zgrade. 

'Ljepotica za 10', 'Ovakva ljepota zaslužuje i takav interijer', 'Jedna divna žena', 'Raj za milijunaše', 'Prelijepo', pisali su Nikolini u komentarima.

UŽIVA U LJETNIM ČARIMA Nikolina pozirala na kamenu pa istaknula sve atribute: 'Curica!'

Nikolina se nakon pet godina stanke vraća na male ekrane. Kako su na društvenim mrežama objavili s UNA TV, vodit će emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama.

- Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas - naglasila je Pišek.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • vinja 06.09.2022.

    Zanimljivi su mi ti facebook udovci i udovice. Tuga pregolema, a kroz mjesec, dva, život počinje u punom sjaju. Neka žive kako žele, njihova stvar, ali iznositi to u javnost degutantno je.

  • Cherylin 04.09.2022.

    Neka troši..sve bi samo da mogu

  • gif 04.09.2022.

    Šta je Nikolina da je ovoliko gurate, neka mala dojavljivalčica. Brzvezna a izgleda i bezobzirna. Dijete iz prvog braka ostavila s mamom da se uda za srpskog bogatuna, za njm žalila 5 dana dok nije shvatila da nema ništa od love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare