To je to što me zanima!

Nikolina pokazala seksi noge, a Borna sve iznenadila frizurom

Jedna od najposjećenijih revija u sezoni iznenadila je ženstvenim, glamuroznim i senzualnim potpisom modnog branda poznatog po zabavnim i do detalja promišljenim revijama
Vidi originalni članak

Modni dvojac ELFS samostalnom revijom pod pokroviteljstvom Perwolla obilježio je petu večer BIPA FASHION.HR-a. Jedna od najposjećenijih revija u sezoni iznenadila je ženstvenim, glamuroznim i senzualnim potpisom modnog branda poznatog po zabavnim i do detalja promišljenim revijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Modna revija dvojca ELFS

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I ova je, pred punim gledalištem, oduševila brojne poznate obožavatelje među kojima su bili Nikolina Ristović, Borna Rajić, Renata Sopek, Anita Dujić, Ivana Mišerić, Andrea Andrassy, Snježana Mehun, Neven Ciganović, Tamara Garbajs, Mirjana Mikulec, Ivona Brnelić i mnogi drugi.

NIkolina je oduševila u minici koja je otkrila pogled na njezine duge noge, a mnogi su i pohvalili novu frizuru Borne Rajić za koju su se mogli čuti komentari kako sada izgleda kao sasvim druga osoba.

Nakon revije poznato društvo se, u odličnoj atmosferi, zabavljalo do kasnih večernjih sati na službenom Black Partyju by Perwoll. 

POGLEDAJTE MODNE REVIJE GALE VRBANIĆ I ANA.BO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE MODNU REVIJU ENVY ROOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • pješčani sat 20.10.2016.

    kaj je neko fmrl,zaboravili ste modnog mačka

  • Masiv 16.10.2016.

    Jao si ga onome tko ih sretne u mraku jer ovako napumpani izgledaju strašnije od onoga klauna iz serije ono.Taj klaun je za njih pudlica.

  • kulful 15.10.2016.

    Nikolinine noge preužas 😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare