Show

Komentari 106

Nikolina pokazala seksi noge, a Borna sve iznenadila frizurom

Nikolina pokazala seksi noge, a Borna sve iznenadila frizurom

Jedna od najposjećenijih revija u sezoni iznenadila je ženstvenim, glamuroznim i senzualnim potpisom modnog branda poznatog po zabavnim i do detalja promišljenim revijama

Modni dvojac ELFS samostalnom revijom pod pokroviteljstvom Perwolla obilježio je petu večer BIPA FASHION.HR-a. Jedna od najposjećenijih revija u sezoni iznenadila je ženstvenim, glamuroznim i senzualnim potpisom modnog branda poznatog po zabavnim i do detalja promišljenim revijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Modna revija dvojca ELFS

I ova je, pred punim gledalištem, oduševila brojne poznate obožavatelje među kojima su bili Nikolina Ristović, Borna Rajić, Renata Sopek, Anita Dujić, Ivana Mišerić, Andrea Andrassy, Snježana Mehun, Neven Ciganović, Tamara Garbajs, Mirjana Mikulec, Ivona Brnelić i mnogi drugi.

NIkolina je oduševila u minici koja je otkrila pogled na njezine duge noge, a mnogi su i pohvalili novu frizuru Borne Rajić za koju su se mogli čuti komentari kako sada izgleda kao sasvim druga osoba.

Nakon revije poznato društvo se, u odličnoj atmosferi, zabavljalo do kasnih večernjih sati na službenom Black Partyju by Perwoll. 

POGLEDAJTE MODNE REVIJE GALE VRBANIĆ I ANA.BO:

POGLEDAJTE MODNU REVIJU ENVY ROOM:

 

 

 

Najčitaniji članci