To je to što me zanima!

Nikolina Ristović: Rijetki su trenuci kad stojim na skijama

Televizijska voditeljica pohvalila se na društvenoj mreži kako je suprug Vidoje Ristović uči skijaškim vještinama. Proveli su desetak dana u skijalištu St. Moritz
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović ex Pišek (40) zimske praznike provela je sa suprugom, povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem (37) u St. Moritzu.

Televizijska voditeljica pohvalila se kako je suprug uči skijaškim vještinama. Par je u švicarskom skijalištu proveo desetak dana. Nikolina se na društvenoj mreži potužila kako su rijetki bili trenuci dok je stajala na skijama jer su joj noge “stalno bježale” pa je padala na stražnjicu. Nikolini i Vidoju ovo je drugi posjet Švicarskoj ove zime. 

Prošloga puta voditeljica je šetala, dok je njezin suprug jurio niz snježne padine. To joj je dosadilo pa je odlučila i ona naučiti skijati. Par živi na relaciji Zagreb - Beograd jer Nikolina u Srbiji na tamošnjoj televiziji vodi emisiju “Bulevar”.     

Idi na 24sata

Komentari 98

  • greeneyemonster 15.01.2014.

    pala joj sjekira u med,sponzoruša našla nekoga tko če ju financirati.....

  • melica-mea 14.01.2014.

    Mos' mislit St.Moritz.Pa Zermatt je puno ljepsi i idilicniji, i oni koji skijaju na skijama a ne na straznjici,sigurno znaju o cem pricam.

  • 14.01.2014.

    Zašto izvještavanje o bogataškim eskapadama dotične i dotičnog sada ne preuzmu srpski kolege novinari? Kakve veze ona više ima sa nama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare