To je to što me zanima!

Nikolina se pred porod ipak pohvalila trudničkim trbuhom

Voditeljica, koja je u osmom mjesecu trudnoće, nije se previše udebljala. Svih ovih mjeseci trudnički trbuh uspješno je skrivala haljinama. Sad se njime hvali
Vidi originalni članak

Na lijevom boku...sve prema propisima. A neki na leđima, sa sve četiri u zraku, napisala je Nikolina Ristović (41) pored fotografije koju je objavila na Facebooku. 

Voditeljica je u osmom mjesecu trudnoće, a tjedne pred porod uživa i odmara. U rugoj trudnoći nije se previše udebljala, no na zadnjoj fotografiji koju je podijelila na društvenoj mreži napokon joj se vidi i trudnički trbuh koji je haljinicama skrivala cijelo ovo vrijeme. Voditeljica već ima 17-godišnju kći Hanu koja se raduje sestrici, no Nikolina je nedavno izjavila da se bebi ipak najviše veseli njezin pas. 

- Obožava djecu. On sluti da će dobiti igračku - rekla je Nikolina. Voditeljica drugo dijete čeka sa srpskim povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem (38). 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 23.10.2014.

    Hoćemo li možda morati i sudjelovati pri porodu?

  • kretennakvadrat 23.10.2014.

    tko je ona?

  • brbljiva 23.10.2014.

    a valjda skužila ako ga ne pokaže ljudi bi mogli pomisliti da je Vidoje bio trudan i iznio trudnoću i rodio (koliku trbušinu on ima - bogami veći nego ona)

Komentiraj...
Vidi sve komentare