To je to što me zanima!

Nikolina sumnja da Adam ima drugu: Je li se tebi sviđa Goga?

Nikolina je Adama pozvala na razgovoru u sobu te ga pitala je li se njemu sviđa Dejanova Gordana. Njihov razgovor završio je tučnjavom jastucima. Nikolina se s Adamom opustila te rekla kako njihov odnos ide na bolje
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Adamu najbolje stoji vinarija i debeli novčanik. Je li, Ninač?'

Pred kandidatima showa 'Brak na prvu' je još jedan tjedan pun prepirki, suza, ali i smijeha. Kod Dejana i Gordane stanje je sve gore. Od najskladnijeg para postali su par koji se najviše svađa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je čak otišla i na noćnu šetnju kako bi raščistila misli.

- Sad je pet ujutro, ja sam u parku i u potpunom sam šoku - rekla je Gordana dok je šetala po mraku. U jednom trenutku Dejan je Gordani rekao da je đubre.

- Bilo je sve lijepo do kraja medenog mjeseca i povratka u stvarni život, koji je zapravo više stvaran Gordani nego meni s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu. Tu su se stvari već počele mijenjati. Naš je dogovor bio da budemo iskreni, a toga više nije bilo. Inače mi je životni moto iskrenost koliko god me to znalo nekad skupo stajati - ispričao je Dejan za RTL TV. Kaže kako će gledatelji uskoro sve saznati.

Nikolina je Adama pozvala na razgovoru u sobu te ga pitala je li se njemu sviđa Dejanova Gordana. 

- Na koji način? - zbunjeno je pitao Adam. Njihov razgovor završio je tučnjavom jastucima. Nikolina se s Adamom opustila te rekla kako njihov odnos ide na bolje, a u nadolazećem tjednu će se saznati je li prekrasno okrenula ploču.

I Adam kaže kako im se odnos poboljšao te da će uskoro vidjeti hoće li biti nešto među njima. 

-  Mislim da će unutar dva dana doći do definitivnog rješenja jesmo li mi jedno za drugo. Hoće li ona stvarno otvoriti, pokazati da je spremna za prijateljstvo pa na bazi toga graditi nešto dalje... Ako ne, sretno joj dalje -  rekao je Adam. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 07.04.2020.

    Nije mi jasno kako to da nije mogao naći curu mimo ove serije ili šta je već???

  • mondoband 07.04.2020.

    svi govore i pričaju o nekom otvaranju, ne kužin...da nije opet neki centar prodajni u pitanju

  • Maro 81 06.04.2020.

    Ovo je totalna gluma od emisije sprdačina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare