Obavijesti

Show

Komentari 107

'Adamu najbolje stoji vinarija i debeli novčanik. Je li, Ninač?'

'Adamu najbolje stoji vinarija i debeli novčanik. Je li, Ninač?'
14

Nakon brojnih pokušaja da se novopečeni bračni par bolje upozna, izgleda kako je Adamu to pošlo za rukom. Sada je Nikolina promijenila mišljenje, a njezin preokret nije promaknuo ni gledateljima showa

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakKoliko će sreća trajati? Lidija se nakon prekida vratila Alenu

U showu 'Brak na prvu' ljubav traži Nikolina Tutić (31), koja se okušala i u natjecateljskom showu 'Gospodin Savršeni'. Borila se za srce Mije Matića (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikolina i Adam 01:15

Sada ju je tim eksperata spojio s vinarom i vinogradarom, Adamom Kromerom (33). Odnosi među njima nisu sjajni već od samog vjenčanja, ali se Nikolina polako opušta.

- Ide na bolje jer sam se ja napokon malo opustila - rekla je Nikolina, a par je izašao i na spoj u grad, zbog čega joj je bilo drago. Tom je prilikom istaknula kako je Adam zgodan dečko.

- Što god da obuče dobro mu stoji - rekla je Nikolina.

Čini se kako je promijenila mišljenje, s obzirom na to da je već jutro nakon vjenčanja mnoge naljutila izjavom kako joj nije privlačan.

- Adam je osoba za dovođenje doma, divan i pažljiv, ali ja sam osoba koja ne cijeni takve stvari. Mislim da nije problem u meni, da je on zgodniji, možda bi bila drugačija priča - rekla je Nikolina iskreno na početku showa.

Na medeni mjesec su otputovali u Makarsku, a gledatelji su se nadali da će ondje produbiti svoj odnos. I nakon brojnih pokušaja da se novopečeni bračni par bolje upozna, izgleda kako je Adamu to pošlo za rukom. Sada je Nikolina promijenila mišljenje, a njezin preokret nije promaknuo ni gledateljima showa.

- Najprije joj nije bio drag i nikada mu ne bi prišla. Kad je spomenuo vinariju onda je bilo: 'Hvala Adame što me trpiš' i 'Adam je baš zgodan' - jedan je od komentara gledatelja, koji smatraju kako je kandidatkinja promijenila mišljenje zbog materijalnih stvari koje Adam posjeduje.

'Povjerovali smo ti, Nikolina, zanimljivo je da ti se sviđa nakon što si saznala da ima love. Svaka čast, skidam kapu, nije ni to jednostavno', 'Trebao joj je prije pokazati vinariju i BMW', 'Najviše mu dobro stoji vinarija i debeli novčanik, je li?' - još su neki od komentara gledatelja.

Podsjetimo, Nikolina je na zajedničkoj večeri rekla kako između nje i Adama neće biti ništa osim prijateljstva. Kada ju je pitao zašto se ne otvori kako bi ostvarili barem prijateljski kontakt, ona je bilo vrlo oštra: 'Ti mi nisi drag. Da sam te vani srela, ne bih ti prišla, to sam ti već rekla'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakNadia iz 'Braka na prvu': Ne mogu sinu dovesti bilo koga 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...