To je to što me zanima!

Nikolina: 'Zbog majčinstva ne mogu više biti neobuzdana...'

Voditeljica je otkrila kako je nekad voljela izlaziti u Beogradu, no danas to više ne čini. Nikolina živi na dvije adrese, no rekla je da je u srpskoj metropoli medijski prisutnija
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović ispričala je kako je nekad uživala u beogradskom životu. Voditeljica već neko vrijeme živi na dvije adrese, zagrebačkoj i beogradskoj. Za Story je otkrila u kojoj metropoli se bolje zabavlja.

- Svi pričaju o tim fantastičnim izlascima u Beogradu, koje sam, istina, i ja nekada konzumirala, sada više to ne činim tako redovito, čitaj - nikada. Naprosto majčinstvo me sprečava da budem ponovno luda i neobuzdana. Mislim da je uvijek slađe preko plota i na tuđoj tratini tako da vjerujem da je i njima slatko kada dođu ovdje - rekla je Nikolina na dodjeli Elle Style Awardsa.

Voditeljica je podjednako boravi u oba grada, no u Beogradu je medijski prisutnija, iako se trudi biti van te scene. Ristović je prije tjedan dana bila na BIPA FASHION.HR-u gdje je oduševila pojavivši se u minici koja je otkrila pogled na njene duge noge.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • finfinccc 24.10.2016.

    kad je kupila podrumski stan na jakuševcu,četkicu za zube držala u limenci od piva

  • japanokinez 23.10.2016.

    Nives čanović ne možete komentirati a ovu koja je shvatila maloprije da je majka i da se bavi majcinstvom, možete. To što Nives Čanović povečava iskustvo u odnosima i što je krenula stopama posvoduša i što lova mora biti presudna u mogućem ulasku u špilju sa stalaktitima to se komentirati jednostavno ne smije.

  • Der Kommissar 22.10.2016.

    Da mi je 100 kn kad svaka urva pljune na svoje odluke i želi postati svetica. Inače, tamo 2006. je izgledala lijepo, bez operacija. http://www.vecernji.hr/media/cache/78/7e/787ef629d8bc199103456cff9bf157f0.jpg

Komentiraj...
Vidi sve komentare