To je to što me zanima!

Nina Badrić čestitala Aleksandri Prijović. Ona objavila snimku kad je pjevala njezin mega hit

Badrić je rekla da joj je posebno drago što su ju neki usporedili s Aleksandrom Prijović, koja je potom objavila video nastupa starog 20 godina kad je pjevala Ninin hit
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (51) u četvrtak je nastupila u Zrenjaninu gdje je, osim glasom i pjesmama, oduševila i odabirom stajlinga. Poseban trenutak bio je kad je usred koncerta uputila čestitke kolegici Aleksandri Prijović (28), koja je rasprodala arene diljem regije.

TOTO OPET HIT Nina Badrić otkrila: Evo tko je njezin najveći frajer u životu

- Kapa dolje curi koja je rasprodala toliko arena. Svatko tko je imalo normalan može se samo pokloniti, ali zaista - rekla je Nina kojoj je Aleksandra posebno draga kolegica.

- Ona je meni osobno mega draga, a još mi je draža kad su radili neku anketu u Zagrebu, onda su pitali ljude na cesti 'tko je to?, onda su rekli 'Nina Badrić' - ispričala je pjevačica, a publika je govor podržala glasnim aplauzom.

@ninabadric.fanpage Nina o Aleksandri Prijović❤️ #ninabadric #aleksandraprijovic #hrvatska #srbija #fyp #balkan #xybca ♬ original sound - Nina Badrić fp

Prijović je na svom Instagram storyju podijelila video u kojoj joj Badrić čestita, a onda podijelila snimku iz djetinjstva na kojoj pjeva Nininu pjesmu 'Takvi kao ti'.

- Draga Nina, ova snimka nastala je prije skoro 20 godina i osvojila sam 1. mjesto na natjecanju s Vašom pjesmom. Hvala Vam na podršci i prelijepim riječima - napisala je Aleksandra i nadodala da obrati pažnju na slatku koreografiju koju je imala tijekom nastupa.

@aleksandraaprijovic Mala Aleks🫶🏻 #aleksandraprijovic #serbia #foryou #balkan ♬ original sound - Aleksandra Prijovic

Inače, Aleksandra Prijović postavila je rekord u zagrebačkoj Areni sa čak pet rasprodanih koncerata, a nastupila je tri puta u beogradskoj areni Štark kao i u Zetri u Sarajevu. Pjevačicu, osim Zagreba, očekuju rasprodani koncerti u Nišu i Tuzli.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Kud koji mili moji 11.11.2023.

    "Svatko tko je imalo normalan može se samo pokloniti, ali zaista -"  Sva sreća što nisam imalo normalna osoba, pa mi se ne treba klanjati....... 

  • TheWho 10.11.2023.

    Nina otkako u koroni nije htjela kopat krumpire je sto se mene tice pala u svakom smislu pa i profesionalnom. Tad se vidjelo kakva je.

  • Sport10 10.11.2023.

    uf Nina Nina, dobra li si

Komentiraj...
Vidi sve komentare