To je to što me zanima!

Nina Badrić i Enis Bešlagić s Merlićem u Supertalentu

Pjevačica i glumac upotpunili su žiri kojim će ravnati Dubravko Merlić. Njih troje tražiti će po gradovima u Hrvatskoj talente u showu Nove TV
Vidi originalni članak

U ocjenjivanju talenata Dubravku Merliću pridružit će se pjevačica Nina Badrić i glumac Enis Bešlagić. Time je upotpunjen žiri Supertalenta, jesenskog showa Nove TV, koji sa snimanjem audicija započinje ove subote u Splitu. Uz Merlića, Nina će svojim sluhom birati najbolje kandidate dok će im Enis Bešlagić tražiti onu zabavnu stranu, neophodnu u showbusinessu. Sigurno je da će ovaj trio uz voditelje Renea Bitorajca i Igora Mešina najviše zabaviti gledatelje i publiku, budući da se show snima pred punim gledalištima u pet hrvatskih gradova.
- Nema boljeg nego sjediti, promatrati i kritizirati, napokon sam i ja u ulozi da nekoga mogu ocjenjivati. Taj put selekcije prolaze svi koji su u ovom poslu, a prošao sam ga i ja osobno. Mnogo je talentiranih i potrebno je hrabrosti da se pokaže što možeš, samo je potrebno pružiti priliku. A ovaj show je upravo to - prilika za dobru zabavu svima i ostvarenje snova za jednog sretnika - objasnio je Enis Bešlagić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • porec4ever 06.08.2009.

    napokon jedan dobar show na novoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare