To je to što me zanima!

Nina Badrić i Peggy Martinjak dobili Cesaricu za Hit godine

Cesaricu za hit 2016. godine dobila je pjesma 'Dani i godine', u izvedbi Nine Badrić, Nagrada je nazvana po velikom Gibonnijevom hitu, a dodjeljena je u nekoliko kategorija
Vidi originalni članak

Cesaricu za hit 2016. godine dobila je pjesma 'Dani i godine', u izvedbi Nine Badrić. Uspjeh je tim veći kad se zna da je riječ o nagradi publike koja je tijekom protekla 2 mjeseca od 40 ponuđenih skladbi izabrala 12 finalista, pa onda i pobjednike po kategorijama. Pjesmu 'Dani i godine', napisali su Nina Badrić i Predrag Martinjak.

Nagrada je nazvana po velikom Gibonnijevom hitu, a dodjeljena je u nekoliko kategorija, pa je tako Cesaricu za klapsku glazbu dobila klapa Rišpet, za hit autore Tonči i Vjekoslava Huljić, u kategoriji pop glazbe Cesaricu je dobila grupa Pravila igre, za pjesmu 'Zagrli me'.

Pjesma 'Zadnja želja', Miroslava Škore, dobila je Cesaricu za tamburašku glazbu, a u kategorii zabavne glazbe nagradu je dobio Željko Bebek za pjesmu 'Ja po kafanama'. Posebna je počast odana pokojnom Tomislavu Ivčiću, pa je  nagradu 'Brod velikana hrvatske popularne glazbe' preuzeo njegov sin, Ivan. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • peppito 09.07.2017.

    bravo Tonči, bravo Vjekoslava, a Nina totalno nezasluženo !!!

  • skallyo 08.07.2017.

    otkad je cesarica veliki gibbonijev hit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare