To je to što me zanima!

Nina Badrić: Mlađi muškarci prilaze bez straha i srama...

Nina je aktivna na društvenim mrežama pa joj se muškarci virtualno udvaraju. Ima tih dečkića kojima se sviđam, ali stvari se trebaju poklopit, kazala je za InMagazin
Vidi originalni članak

Nina Badrić (43) sve češće boravi u Beogradu, a posljednjih dana vrijeme je rezervirala za snimanje novog videospota. Kako je aktivna na društvenim mrežama pjevačici se muškarci virtualno udvaraju. 

- Ima tih dečkića kojima se sviđam, ali stvari se trebaju poklopit - kazala je Nina za InMagazin. Dodaje kako su mlađi dečki hrabriji i nisu opterećeni godinama. 

- Nije ih život još uspio isprepadati, ispreplašit. Svaki mlađi muškarac priđe bez trunke straha i srama - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • memmingen 24.09.2015.

    Nina mačka i pol!!

  • 24.09.2015.

    "Ima tih dečkića kojima se sviđam, ali stvari se trebaju poklopit.." Koje stvari? Dok ti čekaš da ti se sve poklopi (mlad, lep, plav, visok, obdaren, sa sluhom, da svira bar tri instrumenta, bogat, s puno slobodnog vremena, kućom na Jadranu, stanom u Beogradu, kućom na Pantovčaku, tri auta-terenac, karavan i mali gradski auto, slobodan-nikad oženjen...) uuuh puno se treba poklopiti

  • Hasenfefer 24.09.2015.

    to je zato jer su starija gospoda pametnija

Komentiraj...
Vidi sve komentare