To je to što me zanima!

Nina Badrić: Nedostaje mi da mi zbog nekoga klecaju koljena

Ne sjećam se kad sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću, rekla je Nina, koja i dalje vjeruje u ljubav. Kaže kako bi se ponovno udala ako bi pronašla pravu osobu...
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (47) priprema se za koncert u zagrebačkoj Areni te kaže kako pazi na prehranu koliko god može, ali da nije opterećena time. 

- Čovjek si nekada treba priuštiti sitni grijeh, a onda to lijepo plati u teretani. Ne valja pretjerivati ni u čemu, no shvatila sam da me svaka večera poslije sedam navečer skupo košta, tako da se trudim preskočiti sve - rekla je za za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina vjeruje u ljubav jer se ona ne događa svake dvije godine u životu već se, kako kaže, samo jednom dogodi 'ono pravo', koje je vrijedno čekanja.

- Ne sjećam se kad sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću i malo mi fali taj osjećaj kad znate da vam zbog nekoga klecaju koljena. Ima jedna izreka koja me uvijek nasmije: Ne želim svakog, želim cara kao što sam ja - rekla je Nina te otkrila kako bi se ponovno udala ako bi pronašla pravu osobu. 

Nina je bila predstavnica Hrvatske na Euroviziji 2012. godine, ali više nije toliko optimistična prema tom natjecanju.

- Da netko zna formulu za pobjedu na Eurosongu, gdje bi mu bio kraj? To odavno nije natjecanje pjesama i pjevača, nego zemalja. I to nije nikakva tajna. Zadnjih godina je bitan tim, kao i live nastupi koji moraju biti spektakularni, što puno košta. Mi se uvijek oslanjamo na haljinu ili koreografiju, to je naš spektakl. Ja bih odavno Eurosong prepustila novim imenima željnih promocije i uspjeha - zaključuje Badrić. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 74

  • hb-bh 17.02.2020.

    kraljica

  • tajnamoja 17.02.2020.

    Zao mi je sto tako misli, jer sam sigurna da za nju ima bar 10 sarmantnih muskaraca koji bi sali sve da ju usrece. Ali, ona ne gleda obične...

  • majstorlale 17.02.2020.

    Skljoca tebi ali od starosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare