Obavijesti

Show

Komentari 74

Nina Badrić: Nedostaje mi da mi zbog nekoga klecaju koljena

Nina Badrić: Nedostaje mi da mi zbog nekoga klecaju koljena
9

Ne sjećam se kad sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću, rekla je Nina, koja i dalje vjeruje u ljubav. Kaže kako bi se ponovno udala ako bi pronašla pravu osobu...

VIDEO

Pjevačica Nina Badrić (47) priprema se za koncert u zagrebačkoj Areni te kaže kako pazi na prehranu koliko god može, ali da nije opterećena time. 

- Čovjek si nekada treba priuštiti sitni grijeh, a onda to lijepo plati u teretani. Ne valja pretjerivati ni u čemu, no shvatila sam da me svaka večera poslije sedam navečer skupo košta, tako da se trudim preskočiti sve - rekla je za za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

Nina vjeruje u ljubav jer se ona ne događa svake dvije godine u životu već se, kako kaže, samo jednom dogodi 'ono pravo', koje je vrijedno čekanja.

- Ne sjećam se kad sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću i malo mi fali taj osjećaj kad znate da vam zbog nekoga klecaju koljena. Ima jedna izreka koja me uvijek nasmije: Ne želim svakog, želim cara kao što sam ja - rekla je Nina te otkrila kako bi se ponovno udala ako bi pronašla pravu osobu. 

Nina je bila predstavnica Hrvatske na Euroviziji 2012. godine, ali više nije toliko optimistična prema tom natjecanju.

- Da netko zna formulu za pobjedu na Eurosongu, gdje bi mu bio kraj? To odavno nije natjecanje pjesama i pjevača, nego zemalja. I to nije nikakva tajna. Zadnjih godina je bitan tim, kao i live nastupi koji moraju biti spektakularni, što puno košta. Mi se uvijek oslanjamo na haljinu ili koreografiju, to je naš spektakl. Ja bih odavno Eurosong prepustila novim imenima željnih promocije i uspjeha - zaključuje Badrić. 

Beograd: Dodjela glazbenih nagrada Music Awards Ceremony 2020 u Stark Areni

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin